CHAMPIONS LEAGUE

Δεύτερο ραντεβού στο "Καμπ Νου"

Δεύτερο ραντεβού στο "Καμπ Νου"
Κύπελλο

Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ(21:45-ΝΕΤ) αναμετρώνται με θέα μία θέση στον τελικό της Μόσχας

Οι «μπλαουγκράνα» ύστερα από μία κακή σεζόν στην «Πριμέρα Ντιβιζιόν» όπου έμειναν μακριά από την κατάκτηση του τίτλου, αντικρίζουν την ευκαιρία για ένα τρόπαιο μέσω της συμμετοχής τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Έτσι θα επιδιώξουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό που θα γίνει στη Μόσχα με ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους στείλει με άλλο αέρα για τον επαναληπτικό που θα γίνει στο «Ολντ Τράφορντ».

Στην αντίπερα όχθη οι «κόκκινοι διάβολοι» δείχνουν ασταμάτητοι στην φετινή σεζόν τόσο στην Αγγλία όσο και το Τσάμπιονς Λιγκ και επιστρέφουν στο γήπεδο όπου πριν από εννέα χρόνια κατέκτησαν την κορυφή της Ευρώπης στον συγκλονιστικό τελικό με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου.

Μάλιστα εκείνη την χρονιά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στη φάση των ομίλων με τις δύο αναμετρήσεις να λήγουν ισόπαλες με το ίδιο σκορ(3-3).

Πλέον η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση της στον τελικό. Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος ο Φρανκ Ραϊκαρντ δεν υπολογίζει τον Ροναλντίνιο, ο Πουγιόλ είναι τιμωρημένος ενώ ο Μέσι δήλωσε έτοιμος για να αγωνιστεί. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ελβετός Μάσιμο Μπουζάκα.






TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ