ΑΡΗΣ

Διάδοχος του Όγιος ο Σαμπέντρο

Διάδοχος του Όγιος ο Σαμπέντρο
Σαμπέντρο

Ο Γκιγιέρμο Όγιος έφαγε... πόρτα στην προπόνηση. Φαβορί για τη θέση του ο Άνχελ Λουίς Θέσαρ Σαμπέντρο

Σήμερα ο Όγιος εμφανίστηκε στην προπόνηση, όμως άνθρωπος του Άρη, δεν τον άφησε να προπονήσει την ομάδα. Του είπε ότι θα πρέπει πρώτα να μιλήσει με την διοίκηση του συλλόγου.
Αν σήμερα επιβεβαιωθεί το αρνητικό κλίμα που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες στις σχέσεις μεταξύ του Γκιγιέρμο Όγιος και της ΠΑΕ Άρης, τότε θα αναζητηθεί ο αντικαταστάτης του.

Ποιος όμως θα είναι αυτός; Αρχικά ακούστηκε το όνομα του πρώην επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε, που βρίσκεται στα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα.

Με τον Λουίς Ενρίκε φέρεται να έγινε μια διερευνητική επαφή τις προηγούμενες μέρες, αλλά ο ίδιος, επί του παρόντος, θέλει να συνεχίσει εκεί για ακόμη δύο με τρία χρόνια, ώστε να είναι πιο έτοιμος πριν από το επόμενο προπονητικό του βήμα.

Από εκεί και πέρα δύο είναι τα ονόματα που ακούστηκαν με πρώτο του Άνχελ Λουίς Θέσαρ Σαμπέντρο πρώην τεχνικού της Ταραγόνα και δεύτερο του νυν τεχνικού της Χερέθ, Πέπε Μουρθία.

Ο 41χρονος Ισπανός Άνχελ Λουίς Θέσαρ Σαμπέντρο είναι πιθανό να ταξιδέψει τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη ενώ θεωρείται από τους ανερχόμενους προπονητές στην πατρίδα του. Είναι αυτός που πέρσι ανέβασε την Ταραγόνα στην μεγάλη κατηγορία, αλλά το κακό ξεκίνημα των νεοφώτιστων στην "Primera Division" τον οδήγησε σε παραίτηση λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Το δεύτερο όνομα που ακούγεται από την Ισπανία να αναλάβει τον Άρη είναι αυτό του Πέπε Μουρθία. O νυν τεχνικός της Χερέθ θεωρείται πολύ πιθανό να λύσει την συνεργασία του με την ισπανική ομάδα και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Όσο για τον Όγιος; Ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στην πρωινή προπόνηση της ομάδας στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.












TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ