ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φωτογραφία με πορνοστάρ και στοίχημα "καίνε" τον Παουλίνιο

Brazil's Paulinho dribbles past Argentina goalkeeper Sergio Romero during a 2018 World Cup qualifying soccer match at the Mineirao stadium in Belo Horizonte, Brazil, Thursday Nov. 10, 2016.(AP Photo/Andre Penner)
Brazil's Paulinho dribbles past Argentina goalkeeper Sergio Romero during a 2018 World Cup qualifying soccer match at the Mineirao stadium in Belo Horizonte, Brazil, Thursday Nov. 10, 2016.(AP Photo/Andre Penner) AP

Με απέλαση από την Κίνα κινδυνεύει ο Παουλίνιο, λόγω της συμμετοχής του σε στοιχηματική διαφήμιση με πρωταγωνιστές τον ίδιο και μία πορνοστάρ!

Ο πρώην μέσος της Τότεναμ, Παουλίνιο, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Κίνας και στην Guangzhou Evergrande, φαίνεται πως έχει μπλέξει σε μια ασυνήθιστη υπόθεση, η οποία μάλιστα ενδέχεται να τον υποχρεώσει σε αποχώρηση από τη χώρα. Πρόκειται για την κίνηση του 28χρονου να ποζάρει σε διαφημιστικό με την περίφημη πορνοστάρ Τσουκάσα Αόι, για να προμοτάρουν στοιχηματική εταιρεία.

Ποιο είναι το πρόβλημα; Και το πορνό, αλλά και ο στοιχηματισμός, είναι παράνομα στην Κίνα. Κατά συνέπεια, ο Παουλίνιο κινδυνεύει με απέλαση από τη χώρα, έστω κι αν ο ίδιος πιθανότατα δεν γνώριζε ότι διέπραττε αδίκημα όταν συμμετείχε. Μάλιστα, το εν λόγω σποτάκι φέρεται να έχει γυριστεί μέσα στη δική του οικία!

Πέραν των προβλημάτων του με τη δικαιοσύνη, "πονοκέφαλος" για τον ίδιο αποτελεί και η FIFA, που πλέον απαγορεύει στους ποδοσφαιριστές ανά τον κόσμο να εμπλέκονται με οποιονδήποτε τρόπο στη βιομηχανία του τζόγου, πράγμα που σημαίνει ότι θα επιβληθεί -στην καλύτερη περίπτωση- πρόστιμο στον Βραζιλιάνο.

Ο Παουλίνιο αγωνίζεται στην κινέζικη Super League από το καλοκαίρι του 2015, όντας εκ των πρώτων μεγάλων ονομάτων που πήραν μεταγραφή για ομάδα της ασιατικής χώρας. Νωρίτερα είχε περάσει -μεταξύ άλλων- από Κορίνθιανς και Τότεναμ, ενώ είναι ενεργό μέλος της εθνικής Βραζιλίας.

Photo credits: AP Photo/Andre Penner

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ