ΑΡΗΣ

Διαφωνίες και σενάριο για Άλβαρες

Διαφωνίες και σενάριο για Άλβαρες
Αντόνιο Άλβαρες

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες συνεχίστηκε η ευρεία συνάντηση της ΚΜΑ εξαιτίας των διαφωνιών κυρίως για τα μέλη που θα προταθούν να απαρτίσουν τη διοίκηση Πρωτοδικείου της ΠΑΕ Άρης. Σενάριο για Αντόνιο Άλβαρες

Τα μέλη που θα προταθούνε να απαρτίσουνε τη διοίκηση Πρωτοδικείου της ΠΑΕ Άρης ήταν το βασικό αντικείμενο διαφωνίας στην ευρεία συνάντηση της ΚΜΑ που διήρκεσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ακόμη έγινε μεγάλη κουβέντα στο ζήτημα της έκτακτης γενικής συνέλευσης και αν αυτή πρέπει να γίνει πριν οριστεί διοίκηση Πρωτοδικείου ή μετά. Πριν ή μετά τα μέσα Δεκεμβρίου.

Μία συνάντηση που ξεκίνησε χθες το βράδυ με μία καθυστέρηση μιάμιση ώρας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και λίγο μετά τα μεσάνυχτα προέκυψε εμπλοκή με την συμμετοχή του Σπύρου Χριστοφορίδηστην επικείμενη διοίκηση Πρωτοδικείου.

Κάτι που σημαίνει ότι από την στιγμή που δεν θα είναι παρών θα πρέπει να αναζητηθεί ο αντικαταστάτης από την ΚΜΑ για να έχει το δικαίωμα να καταθέσει η αίτηση στο Πρωτοδικείο.

Στο θέμα του προπονητή που επίσης τέθηκε όλα δείχνουνε πως ο νέος τεχνικός του Άρη θα είναι ξένος με το νέο όνομα που διέρρευσε να είναι αυτό του έμπειρου Ισπανού τεχνικού Αντόνιο Άλβαρες.

Επίσης εκφράστηκεη πάγια θέση των οργανωμένων φιλάθλων για μη συμμετοχή στο διοικητικό σχήμακάποιου παράγοντα που είχε θητεύσει την περίοδο 2004-12.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ