ΑΡΗΣ

Διαφορά με Ίβιτς

Διαφορά με Ίβιτς
Ιβιτς

Χωρίς αίσιο τέλος ολοκληρώθηκε η σημερινή συνάντηση της ΠΑΕ Άρης με Ίλια Ίβιτς αδερφό και εκπρόσωπο του Βλάνταν Ίβιτς

Ο Ίλια Ίβιτς βρέθηκε το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Λάμπρο Σκόρδα, για την ανανέωση του συμβολαίου του Βλάνταν Ίβιτς. Ωστόσο αυτή όπως αποδείχθηκε δεν ήταν αρκετή για να κλείσει άμεσα το θέμα της παραμονής του αφού υπήρξε διαφορά στο οικονομικό.
Διαφορά παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης φρόντισε να προσφέρει αυξημένες αποδοχές κατά 25.000 ευρώ στον Σέρβο μεσοεπιθετικό σε σχέση με την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε. Μία αύξηση όμως που όπως φάνηκε σε σχέση με την πλευρά του Ίβιτς απείχε βάση των απαιτήσεών του.

Οι δύο πλευρές λοιπόν ανανέωσαν το ραντεβού τους για το τέλος της εβδομάδας ευελπιστώντας τη φορά αυτή να υπάρξει ταύτιση στο οικονομικό. Σε διαφορετική περίπτωση δεν αποκλείεται να μην υπάρξει και τρίτο ραντεβού με τον Ίβιτς να μην συνεχίζει την καριέρα του στον Άρη παρά την επιθυμία του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Εξέλιξη που θα ισοδυναμεί σε αναζήτηση άλλου ποδοσφαιριστή για την συγκεκριμένη θέση. Κατά τα άλλα στον Άρη βρίσκονται σε αναμονή του υπογεγραμμένου συμβολαίου του Ισπανού Φρανθίθκο Χαβίτο που θα τον κρατήσει κάτοικο του «Κλεάνθη Βικελίδης» για τα επόμενα τρία χρόνια.

Παράλληλα θεωρείται σίγουρη η επέκταση του συμβολαίου με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο όπως επίσης και με τους Παπάζογλου και Στρατηλάτη. Πέρα από τις μεταγραφικές κινήσεις στις τάξεις της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης επικρατεί ικανοποίηση όσον αφορά την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με δηλώσεις του εμπορικού διευθυντή της ΠΑΕ, Γιώργο Ελευθερούδη, στο Αθλητικό Metropolis: « Ο αριθμός μέχρι σήμερα το μεσημέρι έχει ξεπεράσει τις 3.300 χωρίς σε αυτά να συμπεριλαμβάνονται τα εισιτήρια που μπορεί ήδη να έχουν διατεθεί από τους συνδέσμους. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τον κόσμο της ομάδας να δείχνει την ανταπόκρισή του αντιμετωπίζοντας μάλιστα σαν μεταγραφές τις κινήσεις που έχουν ήδη γίνει με τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές και δείχνει ότι αναμένει και ότι αναμένεται να επακολουθήσει».






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ