ΑΡΗΣ

Διαφορά με Πάουλο Κόστα

Διαφορά με Πάουλο Κόστα
Πάολο Κόστα

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Πάουλο Κόστα, αλλά προς το παρόν υπάρχει διαφορά

Στην προσπάθεια παραμονής του Πάουλο Κόστα έχουν εδώ και μερικές μέρες ξεκινήσει οι συζητήσεις μαζί του αλλά και με τον εκπρόσωπό του μόνο που αυτό που φάνηκε σε αυτές είναι παρά την θέληση συνεργασίας και των δύο πλευρών να υπάρχει μία σημαντική διαφορά στο οικονομικό αλλά και στο χρονικό διάστημα της συνεργασίας.
Συγκεκριμένα, η πλευρά του Πορτογάλου μέσου φέρεται να ζήτησε κλειστό τριετές συμβόλαιο με τις απολαβές του να ξεπερνούν τις 950.000 ευρώ. Στην πρόταση αυτή η αντιπρόταση της ΠΑΕ Άρης ήταν ένα συμβόλαιο χρονικής διάρκειας για 2+1 χρόνια με απολαβές που φθάνουν τις 650.000 ευρώ. Κάπως έχει η κατάσταση την στιγμή αυτή με μόνο σίγουρο να θεωρείται πως οι κουβέντες θα συνεχιστούν με την επιθυμία τουλάχιστον από πλευράς της ΠΑΕ Άρης ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια μέσα σε λογικά πλαίσια να διατηρήσει τον Πάουλο Κόστα στη σύνθεση της ομάδας.

Λογικά λοιπόν μετά το Πάσχα και ενδεχομένως μετά το τέλος του πρωταθλήματος να υπάρξει νέος κύκλος συζητήσεων μεταξύ των δύο πλευρών. Στα αγωνιστικά ο Κίκε Ερνάντεθ στην χθεσινή ομιλία προς τους παίκτες του και αναφερόμενος ο Ισπανός τεχνικός στο τελευταίο παιχνίδι του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ τους τόνισε: " Δεν πρέπει να κάνουμε ξανά τέτοια λάθη. Είναι κρίμα να χάνουμε έτσι αυτό το παιχνίδι, το οποίο ελέγχαμε απόλυτα στο πρώτο ημίχρονο. Τους δώσαμε δικαίωμα δίχως να μας κάνουν ευκαιρίες να πετύχουν γκολ, ενώ μετά το 1-0 δεν αντιδράσαμε καθόλου καλά και δώσαμε πολύ χώρο. Έγιναν πολλά ατομικά λάθη και δεν θα ήθελα να τα ξαναδώ σε άλλο ματς".

Ο Ισπανός τεχνικός του Άρη πάντως δεν έμεινε εκεί και συνέχισε λέγοντας τους: " Δεν είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας κι ενώ είχαμε την δυνατότητα σε αρκετές φάσεις δεν βγάλαμε κόντρα επιθέσεις. Είχαμε βεβιασμένες τελικές πάσες και αυτό μας στοίχισε ενδεχομένως κάποιο γκολ".

Τέλος ο κ. Ερνάντεθ δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηρακλή: " Πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το παιχνίδι αυτό. Εξακολουθούμε να έχουμε την τύχη στα δικά μας πόδια και δεν πρέπει να χάσουμε τον στόχο της Ευρώπης. Είμαστε μία καλή ομάδα και μας αξίζει αυτή η θέση. Αυτό το παιχνίδι είναι καθοριστικό και πρέπει να το κερδίσουμε".






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ