ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Διαγόρας- Ατρόμητος 0-1

Διαγόρας- Ατρόμητος 0-1
INTIME SPORTS

Μετά τους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ο Ατρόμητος έγινε η τρίτη ομάδα που πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ, καθώς επικράτησε και στην Ρόδο του Διαγόρα με 1-0 με γκολ του Σαγκανόφσκι (Videos)

Εύκολο απόγευμα είχε στην Ρόδο ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη επικράτησε με 1-0 του Διαγόρα με γκολ του Σαγκανόφσκι και με συνολικό σκορ 3-0 πήρε την πρόκριση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ.

Η ομάδα του Περιστερίου που πήρε το "εισιτήριο" μετά τους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στα ημιτελικά της διοργάνωσης και θα αντιμετωπίσει Ολυμπιακό Βόλου.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά για να σημειώσει ένα τέρμα και να εξασφαλίσει την πρόκριση, δημιούργησε τις προϋποθέσεις και τα κατάφερε με τον Σαγκανόφσκι. Στην συνέχεια έριξε τον ρυθμό του και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους "κυανόλευκους".

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα, με τις δύο ομάδες να μην διμηουργούν φάσεις μπροστά από τιος δύο εστίες, καθώς η υπόθεση πρόκριση είχε κριθεί. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως το ντεμπούτο του με την φανέλα του Ατρομήτου κάτω από τα δοκάρια της ομάδας, έκανε το Ιτάνζ, ο οποίος δεν ανησύχησε ιδιαίτερα.

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Ρόδου

Διαιτητής/ Βοηθοί: Κύρκος (Ηπείρου)/ Αργυρός (Αθηνών), Αναστόπουλος (Αρκαδίας)

Διαγόρας (Πέτρος Ρουτζιέρης): Τάμπασης (46' Τυρέλης), Απ. Σκόνδρας, Σαλαμαστράκης, Ρέγες (61' Πεταυράκης), Σπάρταλης, Γκούντμαν, Γεωργίου (61' Φράγκος), Προβατίδης, Ταραχούλσκι, Πουλόπουλος, Πλάτανος.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Νάστος, Σαμπού, Σφακιανάκης, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας (68' Μπρίτο), Αναστασάκος (81' Καμαρά), Σαρμιέντο, Σαγκανόφσκι (63' Καραγκούνης), Σκόνδρας, Καραλής.

Κίτρινες κάρτες: Γκούτμαν (19', Διαγόρας), Απ. Σκόνδρας (77', Διαγόρας) -

Σκόρερ: Σαγκανόφσκι (33', Ατρόμητος)

Το ματς

Ο Ατρόμητος παρά το 2-0 του πρώτου αγώνα, μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και έχασε την πρώτη του καλή ευκαιρία στο έβδομο λεπτό, όταν ο Σαγκανόφσκι έκανε την σέντρα σουτ από αριστερά, ο Ταμπάσης μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια τη μπάλα.

Στο 14' ο Καραλής έκανε εκτέλεσε απευθείας φάουλ και ο Ταμπάσης έδιωξε σε κόρνερ. Στο 30' ο Σαγκανόφσκι έβγαλε τη σέντρα από αριστερά όμως κανείς συμπαίκτης του δεν βρήκε τη μπάλα.

Τρία λεπτά αργότερα (33'), η ομάδα του Περιστερίου βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και «καθάρισε» οριστικά την υπόθεση πρόκριση.

Ο Καραλής εκτέλεσε κόρνερ στην καρδιά της μικρής περιοχής και ο Σαγκανόφσκι με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 0-1 για τον Ατρόμητο.

Στο 43', ο Διαγόρας έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά έφτασε στον Πουλόπουλο, το σουτ του οποίου έδιωξε ο Ιτάνζ και στη συνέχεια την κεφαλιά του Ταραχούλσκη έδιωξαν σε κόρνερ οι αμυντικοί.

Τυπική διαδικασία

Το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης του "σμαραγδένιου" νησιού, ήταν μια απλή διαδικασία, καθώς ο Ατρόμητος είχε εξασφαλίσει την πρόκριση με τον ρυθμός του αγώνα να έχει πέσει αισθητά.

Πάντως, η ομάδα του Γιώργου Δώνη ήταν αυτή που έφτασε και πάλι κοντά στο γκολ και συγκεκριμένα, στο 73΄, όταν ο Σκόνδρας έβγαλε ωραία μπαλιά για τον Καραγκούνη, του οποίου του έφυγε όμως το κοντρόλ και έχασε την ευκαιρία για το 0-2.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Κύρκου (Ηπείρου), δεν άλλαξε τίποτα, με τον Ατρόμητο να παίρνει τη νίκη με 1-0 και παράλληλα την πρόκριση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ