ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Διαγόρας: Παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία ο Γράφας

FOOTBAL LEAGUE 2020-2021 / ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΑΙΓΑΛΕΩ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI)
FOOTBAL LEAGUE 2020-2021 / ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΑΙΓΑΛΕΩ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS | ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Διαγόρα Ρόδου καθώς μετά από την απόφαση για μετακόμιση της ομάδας στην Αθήνα, ο Θωμάς Γράφας υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της.

Η κατάσταση στον Διαγόρα Ρόδου βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί και η μία αρνητική εξέλιξη διαδέχεται την άλλη. Έτσι, μετά από την απόφαση του Ερασιτέχνη να δείξει στην ΠΑΕ την πόρτα της εξόδου από τις εγκαταστάσεις του και τη μετακόμιση της ομάδας στην Αθήνα (όπου αναζητείται η έδρα για να φιλοξενεί τους αγώνες της στην Super League 2) ακολούθησε ακόμη ένα "χτύπημα" που αφορά τη θέση του προπονητή.

Και αυτό γιατι ο Θωμάς Γράφας αποφάσισε να υποβάλλει την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία των Ροδιτών, που ψάχνουν τώρα εκτός από γήπεδο που θα τους φιλοξενήσει και τον προπονητή που θα τους κουτσάρει από εδώ και πέρα, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Εθνικό Νέο Κεραμιδίου την ερχόμενη Κυριακή (13/10) για τον 1ο όμιλο της Super League 2.

TAGS ΔΙΑΓΟΡΑΣ SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ