ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διακοπή Πεναριόλ-Νιούελς λόγω... ξύλου!

Διακοπή Πεναριόλ-Νιούελς λόγω... ξύλου!
Νιούελς-Πεναριόλ-ξύλο

Το φιλικό Νιούελς-Πενιαρόλ διεκόπη στο 40', λόγω άγριου... ξύλου των παικτών των δύο ομάδων (videos)!

Απόδειξη το -κατ'ευφημισμόν- φιλικό μεταξύ της αργεντίνικης Νιούελς Ολντ Μπόις και της Πεναριόλ από την Ουρουγουάη, το οποίο διεκόπη άδοξα στο 40ο λεπτό (με το σκορ στο 1-0 για την Πενιαρόλ με τέρμα του Ροντρίγκες), καθώς ο αγωνιστικός χώρος του σταδίου "Maldonado" μετατράπηκε σε... ρινγκ με δεκάδες πυγμάχους!
Η σπίθα που άναψε τη "φωτιά" ήταν μία σύγκρουση στον αέρα των Ντιέγκο Ματέο (Νιούελς) και Ζούλιο Μότσο (Πενιαρόλ) κατά τη διεκδίκηση μίας κεφαλιάς, με τον Μότσο να ρίχνει γροθιά στον αντίπαλό του και να ακολουθεί πανδαιμόνιο για αρκετά λεπτά.

"Πήγαμε και οι δύο για τη μπάλα, αλλα αντέδρασα άσχημα, νόμιζα ότι πήγαινε να με χτυπήσει και του έδωσα πρώτος μπουνιά. Ξέρω ότι έσφαλα, ήταν στιγμή τρέλας και τα έχασα. Ζητάω συγχώρεση", δήλωσε κατόπιν ο Μότσο.

"Και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη, και για αυτό το λόγο προκλήθηκε η βία", τόνισε ο προπονητής της Νιούελς, Ρομπέρτο Σενσίνι, ο οποίος αποφάσισε μέσα στον πανικό να αποσύρει την ομάδα του από τον αγώνα.

Να σημειωθεί πως ο αγώνας διακόπηκε οριστικά από τον διαιτητή μετά από τη γενική σύρραξη, με τον "άρχοντα της αναμέτρησης" να φοβάται για εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο.














ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ