ΑΡΗΣ

Διακοπή συμβολαίου στον Αμορόζο

Διακοπή συμβολαίου στον Αμορόζο
Αμορόζο

Αίτημα στην ΕΠΟ κατέθεσε ο Άρης ζητώντας τη διακοπή συμβολαίου του Αμορόζο και 2 εκατομμύρια ευρώ

Μετά το σίριαλ Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Άρη, η ομάδα της Θεσσαλονίκης φαίνεται ότι ανοίγει και ένα νέο μέτωπο, αυτή την φορά με τον Μάρσιο Αμορόζο, καθώς όπως έγινε εχθές γνωστό η διοίκηση του συλλόγου κατέθεσε αίτημα στην ΕΠΟ, ζητώντας να λυθεί το συμβόλαιο του 33χρονου επιθετικού.
Το αίτημα του Άρη δεν σταματάει εκεί αφού η συμφωνία της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή περιείχε έναν όρο, σύμφωνα με τον οποίο αν ο Αμορόζο δημιουργούσε κάποιο πρόβλημα στον σύλλογο, το συμβόλαιο του θα "'έσπαγε" με δική του υπαιτιότητα, ενώ θα υποχρεωθεί να πληρώσει και 2 εκ. ευρώ στην ομάδα.

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής δεν διατηρεί παθητική στάση, καθώς προσέφυγε στην FIFA ζητώντας να λυθεί το συμβόλαιο του και να αποζημιωθεί για τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του.

Ο Άρης ανήκει στον λαό του!

Μια ενδιαφέρουσα είδηση όσο αφορά το μέλλον του συλλόγου βγήκε την Δευτέρα, καθώς μετά από απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου η Λέσχη Φίλων Άρη θα κατέχει το 33% των μετοχών της ομάδας.

Η προσπάθεια αυτή είχε ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό με την “ευλογία” του Νομικού Συμβούλου της ΠΑΕ, έτσι εκτός από το δικαίωμα συμμετοχής στο ΔΣ το συλλόγου μέχρι πρόσφατα, τώρα οι φίλοι του Άρη έχουν σκοπό να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Σιστόν:"Στόχος μου οι τίτλοι"

Συνέντευξη στους δημοσιογράφους που παρακολουθούν την προετοιμασία του Άρη παραχώρησε ο Βραζιλιάνος μέσος της ομάδας Ντιόγο Σιστόν, μιλώντας για την προσαρμογή του στο Ελληνικό πρωτάθλημα, όπως και για τους στόχους του με την φανέλα των κίτρινων.

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Σιστόν στο MetroSport

Μπορεί να πετύχει πολλά ο Άρης φέτος από τον μεγάλο ανταγωνισμό που προκύπτει στο έμψυχο δυναμικό;

" Ο ανταγωνισμός θα κάνει μόνο καλό στον Άρη. Ο σύλλογος θέλει πάντα να πετύχει κάτι ψηλότερο, να κατακτήσουμε ένα τίτλο. Αυτός είναι ο κύριος στόχος μας, ένας τίτλος. Έχουμε ένα πολύ δυνατό γκρουπ παικτών, αλλά θα χρειαστεί να παίξουν όλοι. Θα έρθουν αποβολές, τραυματισμοί, άρα ο ανταγωνισμός θα κάνει καλό αφού ανά πάσα στιγμή ο κάθε παίκτης μπορεί να χρειαστεί".

Αληθεύει ότι προσπαθείς να αποκτήσεις Πορτογαλικό διαβατήριο ελευθερώνοντας έτσι μια θέση ξένου στην ομάδα;

" Έχω κάνει ήδη την αίτηση για να αποκτήσω το πορτογαλικό διαβατήριο. Αν όλα πάνα καλά τον Ιανουάριο θα το έχω στα χέρια μου, αλλά διαφορετικά θα το έχω σίγουρα το καλοκαίρι. Οι παππούδες μου γεννήθηκαν στην Πορτογαλία και είχαν πορτογαλική υπηκοότητα, αλλά το όλο θέμα είναι διαδικαστικό βάσει της νομοθεσίας που υπάρχει στην Πορτογαλία. Αργά ή γρήγορα όμως το θέμα θα τελειώσει θετικά".






















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ