ΑΡΗΣ

Διαμαντάκος και στο βάθος Σαρρής

Διαμαντάκος και στο βάθος Σαρρής

Η ΠΑΕ Άρης αναμένεται στην διάρκεια της σημερινής ημέρας να αποκτήσει ασφαλιστική ενημερότητα και ακολούθως θα ανοίξει ο δρόμος να μπορέσει να προχωρήσει σε μεταγραφικές κινήσεις.

Στην διάρκεια της σημερινής ημέρας η ΠΑΕ Άρης αναμένεται να αποκτήσει ασφαλιστική ενημερότητα και ακολούθως θα ανοίξει ο δρόμος να μπορέσει να προχωρήσει σε μεταγραφικές κινήσεις στα πλαίσια της περιόδου του Ιανουαρίου.

Με τον Δημήτρη Διαμαντάκο φαίνεται να υπάρχει ήδη συμφωνία ώστε να βρίσκεται από αύριο στην Θεσσαλονίκη με την μορφή εξάμηνου δανεισμού από τον Ολυμπιακό από όπου υπάρχει ενδιαφέρον και για τους Ανδρέα Τάτο, Γιάννη Ζαραδούκα και Τάσο Παπάζογλου.

Δεν είναι τυχαίο ότι στην σημερινή ημέρα αναμονής εξασφάλισης της ασφαλιστικής ενημερότητας υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ των ανθρώπων που αποτελούν την επιτροπή που έχει συσταθεί και έχει την ευθύνη των μεταγραφών. Των κ.κ. Σπυρίδων, Μιχαλήτσος, Αλεξανδρίδης και Τικπασάνογλου.

Κι αν ο Διαμαντάκος θεωρείται "κλεισμένος" με την μορφή εξάμηνου δανεισμού από τον Ολυμπιακό και στην ανάλογη λογική υπάρχει ενδιαφέρον για τους Τάτο, Ζαραδούκα και Παπάζογλου από τους "ερυθρόλευκους".

Σε αυτούς προστέθηκε και το όνομα του Γιώργου Σαρρή του Εργοτέλη. Του 23χρονου κεντρικού αμυντικού της ομάδας του Ηρακλείου καταρχήν ως δανεικού και ακολούθως το καλοκαίρι με την δυνατότητα αγοράς του.

Πλέον το ερώτημα που τίθεται ποιοι εξ αυτών και ίσως και όχι μόνο θα βρίσκονται στην διάθεση του Λούκας Αλκαράθ για το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" όπου η νίκη είναι μονόδρομος εν όψει της συνέχειας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ