THE SHOW MUST GO ON LIVE

Διαμαντόπουλος στο SMGO: "Αυτά ισχύουν για τον Μπρέθγουεϊτ, που ενδιαφέρει ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό"

Denmark's Martin Braithwaite lines up ahead of the UEFA Nations League soccer match between Croatia and Denmark at the Maksimir stadium in Zagreb, Croatia, Thursday, Sept. 22, 2022. (AP Photo/Darko Bandic)
Denmark's Martin Braithwaite lines up ahead of the UEFA Nations League soccer match between Croatia and Denmark at the Maksimir stadium in Zagreb, Croatia, Thursday, Sept. 22, 2022. (AP Photo/Darko Bandic) AP PHOTO/DARKO BANDIC

Στο θέμα που "καίει" τον ΠΑΟΚ και στο "μπάσιμο" του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ αναφέρθηκε στην εκπομπή Show Must Go On ο Παντελής Διαμαντόπουλος, αναλύοντας όλα τα δεδομένα.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να ψάχνει επιθετικό για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης του με τον Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ, να είναι εξ αρχής η πρώτη επιλογή του Δικεφάλου.

Ωστόσο, όπως ενημέρωσε την Τρίτη (16/07) η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ δεν θα περιμένει εσαεί τον Ισπανό φορ.

Από την άλλη, εσχάτως μπήκε στο παιχνίδι της απόκτησής του και ο Ολυμπιακός, με την περίπτωσή του να μην είναι τόσο προχωρημένη όπως την παρουσίασε χθες (16/07) ο Ισπανός δημοσιογράφος Κίκε Ιγκλέσιας.

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος στην εκπομπή Show Must Go On έδωσε το ρεπορτάζ της υπόθεσης τόσο αναφορικά με το ενδιαφέρον των Πειραιωτών, όσο και για τις κινήσεις που έχει κάνει η ομάδα Θεσσαλονίκης, τονίζοντας το ιδιαίτερο του χαρακτήρα του 33χρονου φορ και ότι είναι μία ιδιάζουσα περίπτωση.

"Ο Μπρέθγουεϊτ με τον ΠΑΟΚ έχει μιλήσει απευθείας. Μέχρι τη Δευτέρα το βράδυ η πλευρά του Μπρέθγουεϊτ υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ επέστρεψε και με καλύτερη πρόταση από αυτή που περίμενε ότι θα του κάνει ο Δικέφαλος.

Ο Μπρέθγουεϊτ είναι μία μυστήρια περίπτωση, καθώς μπορεί να αγοράσει ακόμη και ποδοσφαιρική ομάδα. Ο τύπος παίζει μπάλα για το κέφι του. Δεν σημαίνει όμως ότι παίζει τσάμπα.

Στην Ελλάδα για παράδειγμα που έχει θάλασσα, θα εξετάσει αν η ζωή είναι καλή. Παλιότερα έλεγε έρχομαι αν μου δώσετε 5.000.000 εύρω", ανάφερε αρχικά.

"Ο Μπρέθγουεϊτ την πόρτα του ΠΑΟΚ δεν την έκλεισε. Ο Ολυμπιακός εξέφρασε ένα ενδιαφέρον με μία πρώτη πρόταση που έχει κριθεί από τον παίκτη ότι είναι μακριά από τα θέλω του. Ο Ολυμπιακός δεν του έχει δώσει αυτά που του έδωσε ο ΠΑΟΚ.

Ο ίδιος όμως ο παίκτης είπε πως του άρεσε η προσέγγιση του Ολυμπιακού. Στην Ισπανία βγήκε ότι κλείνει, αλλά ακόμη δεν ισχύει κάτι τέτοιο, άλλωστε οι ερυθρόλευκοι έχουν ανοιχτό και το θέμα του Ελ Κααμπί", είπε ολοκληρώνοντας το ρεπορτάζ του στο SMGO ο Παντελής Διαμαντόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ