THE SHOW MUST GO ON LIVE

Διαμαντόπουλος στο Show Must Go On: "Μπεσίκτας και Γαλατάσαραϊ θέλουν τον Φορτούνη"

Ο Κώστας Φορτούνης με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε αγώνα πρωταθλήματος για τη σεζόν 2020-21 κόντρα στην Λαμία
Ο Κώστας Φορτούνης με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε αγώνα πρωταθλήματος για τη σεζόν 2020-21 κόντρα στην Λαμία EUROKINISSI SPORTS

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος αποκάλυψε στο "Show Must Go On" ότι οι Μπεσίκτας και Γαλατάσαραϊ θέλουν τον Κώστα Φορτούνη, χωρίς ωστόσο να έχει φτάσει ακόμα κάποια πρόταση στα γραφεία του Ολυμπιακού.

Ο Κώστας Φορτούνης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό όμως την ίδια ώρα έντονες είναι οι σειρήνες που ηχούν στα αυτιά του, προερχόμενος από τη γειτονική Τουρκία.

Όπως αποκάλυψε ο Παντελής Διαμαντόπουλος κατά τη διάρκεια του "Show Must Go On" της Τετάρτης (26/5) για τον Τρικαλινό διεθνή μεσοεπιθετικό έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον τόσο η πρωταθλήτρια Τουρκίας, Μπεσίκτας, όσο και η Γαλατάσαραϊ, χωρίς ωστόσο να έχουν ακόμα στα χέρια τους κάποια πρόταση για τον παίκτη οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας.

"Η πραγματικότητα είναι πως και η Μπεσίκτας και η Γαλατάσαραϊ και αραβικές ομάδες από Ντουμπάι μεριά, θέλουν τον Φορτούνη.

Του το έχουν εκφράσει, ειδικά οι δύο τουρκικές ομάδες θέλουν να τον πάρουν. Εκεί όμως μπαίνει μία τελεία γιατί στον Ολυμπιακό δεν έχει πάει κάτι.

Δεν έχει πάει δηλαδή ένα χαρτί πρότασης. Ο Φορτούνης δεν είναι ελεύθερος, έχει συμβόλαιο", τόνισε ο Παντελής Διαμαντόπουλος στον αέρα της εκπομπής, και πρόσθεσε:

"Τώρα μένει να δούμε αν η Γαλατά ή η Μπεσίκτας κάνουν την κίνηση. Αυτές έχουν εκφράσει πραγματικό ενδιαφέρον και αυτά που λένε οι Τούρκοι είναι αλήθεια.

Τον θέλουν αυτές οι δύο ομάδες αλλά στον Ολυμπιακό πρέπει να πάει και ένα χαρτί και από εκεί και πέρα είνα θέμα Ολυμπιακού. Αυτή είναι η ουσία και η πραγματική αλήθεια".

Το Show Must Go On της Τετάρτης (26/5):

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ