ΑΕΚ

Διαννής: "Δεν είναι καλά ψυχολογικά ο Σκόκο"

Διαννής: "Δεν είναι καλά ψυχολογικά ο Σκόκο"
Σκόκο-ΑΕΚ INTIME SPORTS

Ο εκπρόσωπος του Νάτσο Σκόκο στην Ελλάδα ,Παύλος Διαννής, υποστήριξε ότι ο Αργεντινός δεν είναι ευτυχισμένος αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ και ότι δεν είναι αλήθεια ότι έχει εξοφληθεί

"Το θέμα δεν είναι η παρουσία του στην ΑΕΚ. Το θέμα είναι ότι όλα αυτά που γίνονται επηρεάζουν τους παίκτες. Ο Νάτσο ψυχολογικά δεν είναι καλά και δεν είναι και ευτυχισμένος αυτή τη στιγμή στην ομάδα, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει", τόνισε χαρακτηριστικά, για να σημειώσει

"Δε θα απαξίωνε ποτέ τα χρήματα που έδωσε η ΑΕΚ για να τον αποκτήσει. Δεν αποκλείεται να γίνει πρόταση τον Ιανουάριο. Όλοι οι ποδοσφαιριστές, όπως και ο Νάτσο, κοιτάνε πάντα μπροστά και θέλουν το καλύτερο.

Εμείς δεν έχουμε καμία ενημέρωση από την πλευρά της ΑΕΚ και καμία επαφή από την πλευρά του Παναθηναϊκού.

Ο Νάτσο είναι επαγγελματίας, αν έρθει οποιαδήποτε πρόταση από οποιαδήποτε ομάδα, είναι συζητήσιμο, εφόσον ικανοποιείται και η ΑΕΚ. Αυτή τη στιγμή, όμως, δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο.

Είναι κάτι υποθετικό και δεν μου αρέσει να μιλάω για υποθετικά πράγματα".








Επιπλέον ο εκπρόσωπος του παίκτη υποστήριξε ότι παρότι έχουν δοθεί χρήματα στον παίκτη, ο Σκόκο δεν έχει εξοφληθεί όπως έχει γραφτεί: "Διαψεύδω ότι δε χρωστάνε λεφτά στον Νάτσο. Η ΑΕΚ του οφείλει.

Αυτό, βέβαια, γίνεται παντού και η ΑΕΚ επειδή είναι σοβαρή ομάδα δεν έχει δείξει σημάδια ότι ο παίκτης θα χάσει τα χρήματα του.

Αν υπήρχε τέτοιος κίνδυνος θα κάναμε προσφυγή, αλλά δε θα το κάνουμε γιατί δεν υπάρχει θέμα να χάσει ο Νάτσο τα λεφτά του".






Για τον αποκλεισμό του Σκόκο από τη βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ για τον αγώνα με την Έβερτον, είπε: "Η αλήθεια είναι ότι όλοι οι παίκτες θέλουν να είναι πάντα βασικοί και να παίζουν.

Ιδίως όταν είναι ευρωπαϊκό παιχνίδι, στο οποίο αν η ΑΕΚ κερδίσει μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση με την Μπενφίκα. Σαφώς και τον πίκρανε το γεγονός ότι δεν ήταν στην ενδεκάδα".





TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ