ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαψεύδει ο Μήτσου

Διαψεύδει ο Μήτσου
ΜΗΤΣΟΥ

Ο Αργύρης Μήτσου διέψευσε την φημολογία οτι αποχωρεί απο την προεδρία της ΠΑΕ

Την Πέμπτη ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δήλωσε μετά την σύσκεψη της Super League οτι θα γίνουν οι απαιτούμενες αλλαγές σε πρόσωπα προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών. Νωρίς το απόγευμα λοιπόν, αναπτύχθηκε έντονη φημολογία οτι ο Αργύρης Μήτσου είναι ο πρώτος που αποχωρεί απο την ΠΑΕ, ωστόσο ο ίδιος διέψευσε αυτά τα σενάρια χωρίς να θελήσει να κάνει κάποιο άλλο σχόλιο. "Δεν ασχολούμαι με ανυπόστατα και εκ του πονηρού δημοσιεύματα, τα οποία εξυπηρετούν γνωστούς σκοπούς και δεν με αγγίζουν", τόνισε χαρακτηριστικά.

Είναι αλήθεια οτι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει αποφασίσει να αλλάξει αρκετά πράγματα στο "τριφύλλι" τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο, όμως μέχρι τώρα με εξαίρεση το κεφάλαιο του προπονητή δεν έχει διαρρεύσει απολύτως τίποτα. Μετά την Κυριακάτικη αναμέτρηση θα υπάρξουν εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα και θα φανούν οι προθέσεις του "Τζίγγερ".

Βεβαίως, το γεγονός οτι ο Αργύρης Μήτσου διαψεύδει την αποχώρηση του την συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν σημαίνει οτι αυτό δεν μπορεί να γίνει λίγο αργότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μήτσου διανύει τις τελευταίες μέρες στον προεδρικό "θώκο", καθώς έχουν διαρρεύσει κάποια ονόματα διαδόχων (Λιβαθηνός, Βαζέχα, Σαραβάκος), ενώ δεν μπορεί ν' αποκλειστεί το ενδεχόμενο τα συγκεκριμένα καθήκοντα να αναλάβει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, παρά το γεγονός οτι του χρόνου θα έχει αυξημένα καθήκοντα και σαν πρόεδρος της Super League.

Πεσέϊρο ναι μεν αλλά...
Στο κεφάλαιο του προπονητή ο Ζοσέ Πεσέϊρο παραμένει η πρώτη λύση, ωστόσο όσο περνάνε οι μέρες και δεν ολοκληρώνεται η συμφωνία είναι λογικό να αυξάνονται οι φήμες οτι υπάρχει και μια άλλη περίπτωση που εξετάζουν στην Παιανία. Φήμες λένε οτι πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση, ωστόσο το θέμα δεν φαίνεται να ξεκαθαρίζει πριν τις πρώτες μέρες του Ιουνίου.

Στην υπόθεση του Μπόβιο, οι πιθανότητες παραμονής του Βραζιλιάνου μέσου είναι ελάχιστες, καθώς η "πράσινη" ΠΑΕ πρότεινε σημαντική μείωση των αποδοχών στον εκπρόσωπο του, κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνο τον ποδοσφαριστή που έχει καλύτερες προσφορές στα χέρια του. Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά τις επόμενες μέρες ο μέσος της Μάλαγα θα αποτελέσει παρελθόν απο την Παιανία.

Τυπική διαδικασία
Στο αγωνιστικό μέρος, η αναμέτρηση με την Κέρκυρα είναι μια υποχρέωση που πρέπει να βγει για να ολοκληρωθεί μια αποτυχημένη σεζόν. Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα ολοκληρώθηκε το Σάββατο με μια απογευματινή προπόνηση, όπου μετά το τέλος της ο Βίκτορ Μουνιόθ ανακοίνωσε και την αποστολή για το εν λόγω παιχνίδι. Εκτός έμειναν οι Μάριο Γκαλίνοβιτς, Θανάσης Τσίγκας, Βίκτορ Σάντσεθ, Έκι Γκονζάλες, Βαγγέλης Μάντζιος, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Φίλιππος Δάρλας καθώς και οι Άντονι Σέριτς και Σεμπάστιαν Ρομέρο.

Υπο αυτές τις συνθήκες είναι αναμενόμενο να υπάρχουν αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Στην επίθεση παραμένει άγνωστο ποιος θα είναι στο πλευρό του Παπαδόπουλου (πιθανότατα ο Νίνης). Ερωτηματικό παραμένει ποιος θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τους Βύντρα και Κώτσιο να είναι οι δυο υποψήφιοι. Θέση στη βασική ενδεκάδα διεκδικεί και ο Μπίσκαν, που δοκιμάστηκε από τον Μουνιόθ στους βασικούς, ως στόπερ αλλά και ως αμυντικό χαφ.















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ