ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Διαψεύδουν από την Μπενφίκα για Σάμαρη

Διαψεύδουν από την Μπενφίκα για Σάμαρη
Σάμαρης INTIME SPORTS

Πηγές από την Πορτογαλία τονίζουν στο SPORT 24 ότι το περιβάλλον της Μπενφίκα διαψεύδει ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ανδρέα Σάμαρη. Που θέλουν να ρίξουν το βάρος της ενίσχυσης.

Η αποχώρηση του Νεμάνια Μάτιτς από την Μπενφίκα για λογαριασμό της Τσέλσι είναι πλέον γεγονός. Οι Λονδρέζοι έδωσαν ένα ποσό κοντά στα 25.000.000 ευρώ για να τον κάνουν και πάλι δικό τους, αφήνοντας παράλληλα ένα κενό στη μεσαία γραμμή των "αετών".

Ήδη τα πρώτα σενάρια για τον αντικατάσταση του Σέρβου έχουν κυκλοφορήσει, εμπλέκοντας μάλιστα και τον Ανδρέα Σάμαρη. Το SPORT 24 επικοινώνησε με ανθρώπους της Abola., που γνωρίζει όσο κανένας το ρεπορτάζ της Μπενφίκα, για να μάθει τι γίνεται με το ενδιαφέρον για τον Έλληνα μέσο του Ολυμπιακού.

"Υπάρχει ήδη μια λίστα με 4-5 υποψήφιους ποδοσφαιριστές για να καλύψουν το κενό του Μάτις. Όντως μέσα σε αυτούς, βρίσκεται και το όνομα του Ανδρέα Σάμαρη. Οι άνθρωποι της Μπενφίκα τον έχουν παρακολουθήσει και σε άλλα ματς του Ολυμπιακού, όχι μόνο στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Και έχουν σχηματίσει πολύ καλή άποψη", μας ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια μας ανέφεραν ότι ένα ποσό 5-7 εκατομμύρια ευρώ είναι πλέον διαθέσιμο για την απόκτηση του αντι-Μάτιτς.

Ωστόσο από την επίσημη Μπενφίκα δεν επιβεβαιώνουν τα παραπάνω. "Λένε είναι "ψέματα" όσα γράφονται για Σάμαρη. H Μπενφίκα θα ρίξει χρήματα για την απόκτηση επιθετικού και όχι αμυντικού μέσου". Aυτή είναι η θέση της ομάδας όπως μας την μετέφερε Πορτογάλος δημοσιογράφος της Abola.

Οι "αετοί" έχουν ως πρώτο μέλημα να στηριχθεί σε αυτή τη θέση στον Λιούμπομιρ Φέισα, του είπαν χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά από την πλευρά του Ολυμπιακού, σημειώνουν κατηγορηματικά ότι δεν έχουν καμία ενόχληση από την Μπενφίκα για τον Ανδρέα Σάμαρη.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ