ΙΩΝΙΚΟΣ

Διαψεύδουν τις επαφές

Διαψεύδουν τις επαφές
Βασίλης Βούζας INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Ιωνικός με ανακοίνωσή της διέψευσε τα ονόματα που έχουν ακουστεί για την ενίσχυση της ομάδας

Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Ιωνικός διέψευσε κατηγορηματικά την μεταγραφολογία που έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες, αλλά και το σενάριο για την τεχνική ηγεσία και την αντικατάσταση του Βασίλη Βούζα με τον Γιώργο Μπένο.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ, οι φίλαθλοι της ομάδας θα ενημερώνονται επίσημα για όλες τις επαφές, από την ιστοσελίδα του συλλόγου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: "Όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό, αυτές τις ημέρες θα γραφτούν πολλά και διάφορα ονόματα τα οποία αφορούν σε παίκτες και προπονητές και σε ότι άλλο αφορά το τιμ της ομάδας.

Έτσι λοιπόν για την καλύτερη ενημέρωση των υγιών αναγνωστών και φιλάθλων μας, ορίζουμε ως μέσο ενημέρωσης την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και διαψεύδουμε άρθρα που είδαν το φως της δημοσιότητας σε διάφορα sites και έντυπα, τα οποία αφορούν στο σχεδιασμό της ομάδας".

Επίσης, σε άλλη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ιωνικός τονίζει: "Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τις TZELALIS SPORTS MEDICINE και HOTEL MELIA ATHENS που θα είναι και εκ των χορηγών της ομάδας για την αγωνιστική περιόδο 2010-2011. Παράλληλα, υπεύθυνη Γραμματείας της ΠΑΕ αναλαμβάνει το έως πρόσφατα διευθυντικό στέλεχος του ομίλου "Μαριλένα Μαμιδάκη",Κυρία Ρούλα Γκρέυ".

Όσον αφορά το θέμα του προπονητή, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει συνάντηση του νέο μεγαλομετόχου, κ. Χαραλαμπίδη με τον Βασίλη Βούζα, ούτως ώστε να συζητήσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους.

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ