ΑΡΗΣ

Διάψευση από Γκαρσία

Διάψευση από Γκαρσία
γκαρσια

Συγγνώμη ζήτησε ο Νάτσο Γκαρσία με γραπτή του δήλωση, διαψεύδοντας τα όσα είπε για τον Κίκε Ερνάντεθ

Αμέσως μετά από το τέλος της συνάντησης του ο Γκαρσία ζήτησε να προχωρήσει στην ακόλουθη γραπτή δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης: " Θέλω να διαψεύσω κατηγορηματικά όσα γράφτηκαν σε εφημερίδα της Βολιβίας αναφορικά με τις σχέσεις μου με τον προπονητή. Δεν γνωρίζω από πού προέρχεται το δημοσίευμα, αφού εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον προπονητή μου".

Αναφερόμενος μάλιστα στον Κίκε Ερνάντεθ τόνισε ότι: " Δεν αισθάνομαι ότι με αδικεί, άλλωστε αυτός είναι που έχει την ευθύνη για τις τελικές επιλογές. Έχω μάθει όταν έχω πρόβλημα με τον προπονητή μου να συζητώ κατευθείαν μαζί του και όχι μέσω εφημερίδων, κάτι που θεωρώ πισώπλατο χτύπημα".

Ο Γκαρσία μάλιστα στη συνέχεια ζήτησε και συγνώμη από όλους στην οικογένεια του Άρη τονίζοντας ότι: " Ζητώ συγγνώμη από την ομάδα, τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου, εάν έχει δημιουργηθεί άθελα μου κάποια κακή εντύπωση, αλλά βεβαιώνω για μία ακόμη αφορά ότι ουδέποτε έκανα μειωτικά σχόλια για τον προπονητή μου.

Είμαι ο πρώτος που πιστεύει στις δυνατότητες αυτής της ομάδας και ο τελευταίος που θα ήθελε να δημιουργήσει τέτοιο πρόβλημα. Αυτό δείχνουν εξάλλου και τα τρεισήμιση χρόνια της παρουσίας μου στον Άρη

".

Εκτός αποστολής για το Παγκρήτιο o Γκαρσία

Παρά την συγνώμη του πάντως ο Νάτσο Γκαρσία δεν συμπεριλήφθηκε από τον Κίκε Ερνάντεθ με τον Ισπανό τεχνικό του Άρη να τον άφησε εκτός αποστολής εν όψει του αυριανού αγώνα (06/12, 16:45) με τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο του Ηρακλείου της Κρήτης. Κάτι ανάλογο συνέβη και με τον διεθνή Βόσνιο Σανέλ Γιάχιτς.

Όσο για τους 19 ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή του είναι οι: Καρατζιοβαλής, Σηφάκης, Νέτο, Βανγκέλι, Καράμπελας, Ρονάλντο, Κουλουχέρης, Λέμπο, Ρομπέρζ, Βιτόλο, Μπατιόν, Νεμπεγλέρας, Κάλβο, Χαβίτο, Ρεγκέιρο, Σιστόν, Ζεντίλ, Κόκε και Βλοντάρτσικ.

Η αποστολή του Άρη θα αναχωρήσει σήμερα το απόγευμα με απευθείας πτήση από το αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" για το Ηράκλειο στις 19:00 και θα επιστρέψει αύριο το βράδυ, του Σαββάτου, με την πτήση των 21:00 ενώ την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα έχουν ρεπό.

Ερνάντεθ: "Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο"

Από την πλευρά του ο προπονητής του Άρη, Κίκε Ερνάντεθ, έκανε την ακόλουθη γραπτή δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ για τον αυριανό αγώνα με τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο του Ηρακλείου της Κρήτης: "Ο αγώνας του Σαββάτου είναι άλλος ένας σημαντικός αγώνας και για τις δύο ομάδες, αλλά για διαφορετικούς λόγους: " Ο ΟΦΗ ψάχνει να βγει από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε να ανακτούμε το χαμένο έδαφος.

Από την αρχή θα ψάξουμε μέσα από καλό ποδόσφαιρο να κερδίσουμε τον αγώνα. Αν και το έχουμε επαναλάβει πολλές φορές, πρέπει να κάνουμε ένα σοβαρό παιχνίδι σε συλλογικό επίπεδο και να έχουμε ισορροπία ως ομάδα και στην επίθεση και στην άμυνα.

Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο οι αποστάσεις μεταξύ των ομάδων έχουν κλείσει πολύ. Αν δεν σέβεσαι τον αντίπαλο και πιστέψεις ότι το βάρος της φανέλας μπορεί να κερδίσει έναν αγώνα χωρίς τη δική σου μεγάλη προσπάθεια, θα δεχτείς μεγάλες απογοητεύσεις.

Άλλωστε, οι στόχοι που τους πετυχαίνεις μέσα από σκληρή δουλειά και αφοσίωση σου δίνουν μεγαλύτερη ικανοποίηση. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και για να παραμείνουμε θα πρέπει να κερδίσουμε και αυτόν τον αγώνα. Με αυτή τη νοοτροπία θα κατέβουμε να παίξουμε".






















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ