ΑΡΗΣ

Διάψευση αποκατάστασης

Διάψευση αποκατάστασης
INTIME SPORTS

Σε διάψευση των ισχυρισμών του φερόμενου ως επενδυτή της ΠΑΕ Άρης Γιάννη Κωνσταντινίδη ότι ηΕλληνικός Χρυσός θα επενδύσει στηνΠΑΕ Άρης προχώρησε η εταιρεία. Καμία αντίδραση από την ΠΑΕ.

Η εταιρεία Ελληνικός Χρυσός προχώρησε σε διάψευση των ισχυρισμών του φερόμενου ως επενδυτή της ΠΑΕ Άρης Γιάννη Κωνσταντινίδη ότι θα επενδύσει στηνΠΑΕ.

Καμία αντίδραση από την ΠΑΕ που με την στάση της φανερώνει ότι δεν θέλει να ασχοληθεί με κάτι που δεν ισχύει εκδίδοντας κάποια ανακοίνωση διάψευσης.

Εξάλλου αυτό που προέχει την στιγμή αυτή είναι το αγωνιστικό κομμάτι και το πώς θα επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στην Super League μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Βέροια στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Κι όσον αφορά την ανακοίνωση της Ελληνικός Χρυσός αυτή ανέφερε τα εξής: «Η Ελληνικός Χρυσός διαψεύδει κατηγορηματικά κάθε ενδεχόμενο αγοράς της πλειοψηφίας των μετοχών της ΠΑΕ Άρης. Η εταιρεία δεν έχει εξετάσει ποτέ αυτό το ενδεχόμενο».

Στο αγωνιστικό δε κομμάτι από σήμερα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Πλατανιά στα Χανιά που αποτελεί έναν ακόμη τελικό και η νίκη μονόδρομος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ