ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διάψευση για Μέλμπεργκ και Αβραάμ

Διάψευση για Μέλμπεργκ και Αβραάμ
Μέλμπεργκ-Αβραάμ

Σε διάψευση δημοσιευμάτων ότι δέχτηκε επίσημη κρούση για Μέλμπεργκ και Αβραάμ προχώρησε η ΠΑΕ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (24/4) η ερυθρόλευκη ΠΑΕ διέψευσε και τα δύο σχετικά δημοσιεύματα, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ότι αυτό που κοιτάζουν όλοι στην παρούσα φάση είναι το πως η ομάδα θα πάρει την πρώτη θέση στα πλέι οφς της Σούπερ Λίγκας και όχι για το πως θα πουλήσει πρωτοκλασάτους παίκτες της.
"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι υποχρεωμένη με αφορμή συνεχιζόμενα δημοσιεύματα, που αφορούν στην απόκτηση ποδοσφαιριστών, σε προτάσεις για παραχώρηση ποδοσφαιριστών ή εξουσιοδοτήσεις στον οποιονδήποτε προκειμένου να λειτουργήσει για λογαριασμό της, να δηλώσει ότι στο σύνολό τους είναι αναληθή.

Όπως επανειλημμένως έχουμε τονίσει μοναδική επιδίωξή μας, στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, είναι η κατάληψη της πρώτης θέσης των play offs", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται πως για τον Αβραάμ γράφτηκε ότι τον θέλει η περσινή πρωταθλήτρια Γερμανίας Βόλφσμπουργκ αντί 6.000.000 ευρώ, ενώ για τον Σουηδό πως υπάρχει πρόταση από τη Νέα Υόρκη, ώστε να παίξει στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών με τη φανέλα των Ρεντ Μπουλς.

Αποχώρησε από την προπόνηση ο Τοροσίδης
Όσον αφορά στην προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της πρεμιέρας των πλέι οφς με αντίπαλο τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης", αυτή συνεχίστηκε το Σάββατο (24/4), με το άσχημο για τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς να είναι πως αποχώρησε από αυτήν ο Βασίλης Τοροσίδης λόγω κάκωσης, με την κατάστασή του να αναμένεται να εκτιμηθεί την Κυριακή.

Αναλυτικά το δελτίου Τύπου που εξέδωσε η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας προπονήθηκαν σήμερα στις 18:00, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Αρη(Τετάρτη 28/4, 19:00, γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης) για τα play offs.

Ο Ζαϊρί συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί στο γυμναστήριο, όπως και ο Ντιόγκο. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης αποχώρησε ο Τοροσίδης, λόγω κάκωσης στην αριστερή γάμπα και στον αχίλλειο τένοντα. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε εξέταση.

Αύριο, Κυριακή, οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στις 18:00."





Μέλμπεργκ: "Το παν για να βγούμε πρώτοι"
Εν τω μεταξύ, την Παρασκευή ο Όλοφ Μέλμπεργκ έδωσε το σύνθημα για τη διαδικασία των πλέι οφ, σε εκδήλωση χορηγού (μπύρα Carlsberg) της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην οποία έδωσαν το "παρών" και οι Αντώνης Νικοπολίδης, Λουτσιάνο Γκαλέτι.

"Είναι ωραίο να σε τιμούν. Στα παιχνίδια κάνεις λάθη μερικές φορές, δεν παίζεις καλά, αλλά στο τέλος δικαιώνεσαι για τους κόπους σου. Πάντα προσπαθούμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας σε όλους τους αγώνες", είπε αρχικά ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός και συμπλήρωσε σχετικά με τα πλέι οφ: "Είναι έξι δύσκολα ματς και θα κάνουμε το παν για να βγούμε πρώτοι".

Από την πλευρά του, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι ευχαρίστησε για μία φορά το λαό του Ολυμπιακού για την αμέριστη συμπαράσταση προς το πρόσωπό του.

"Δεν θα σταματήσω να ευχαριστώ ποτέ τον κόσμο του Ολυμπιακού. Είναι ένα μέρος της ζωής μου, που αγαπώ πολύ", είπε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός, ενώ στη συνέχεια μίλησε για την εκδήλωση, αλλά και τα πλέι οφ της Super League:

"Μας βοηθούν πολύ οι χορηγοί και ιδιαίτερα η μπύρα Carlsberg. Μακάρι να συνεχίσει να προσφέρει. Στα πλέι οφ μπορεί να μην είμαι "παρών", ωστόσο θα είναι η ομάδα.

Τα πράγματα θα είναι δύσκολα, καθώς θα αγωνιστούν μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να πετύχει τους στόχους του".



Τέλος, ο αρχηγός της πειραϊκής ομάδας, Αντώνης Νικοπολίδης, τόνισε: "Ευχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού για την αγάπη και την στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια. Είναι δίπλα μου σε όλες τις στιγμές, είτε είναι καλές είτε άσχημες. Τα πλέι οφ είναι μία δοκιμασία που πρέπει να περάσουμε και μάλιστα με επιτυχία".
























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ