ΙΩΝΙΚΟΣ

Διάψευση και δωρεάν εισιτήρια

Διάψευση και δωρεάν εισιτήρια
ΟΠΑΔΟΙ

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ιωνικός θα εφαρμόσει και στον αγώνα με τον Ηρακλή την πολιτική διάθεσης ενός αριθμού δωρεάν εισιτηρίων

Συγκεκριμένα, θα διατεθούν και πάλι 800 δωρεάν εισιτήρια στους συνδέσμους του Ιωνικού, οι οποίοι με τη σειρά τους θα τα μοιράσουν με δική τους ευθύνη σε φιλάθλους. Παράλληλα, ισχύει το μέτρο δωρεάν εισόδου στις γυναίκες και τα παιδιά, οι οποίοι μπορούν να εισέρχονται και στη θύρα 1-2, εκτός από την 4 στην οποία μπαίνουν ούτως ή άλλως.

Στο μεταξύ, συνεχίστηκαν και σήμερα οι επαφές της διοίκησης με τους παίκτες που πρόκειται να αποκτηθούν μέσα στον μήνα, ενώ αποφασίστηκε να προστεθεί στη λίστα των παικτών που θα δοθούν δανεικοί και ο Βλάνταν Ζίφκοβιτς.

Τέλος, η ΠΑΕ Ιωνικός διέψευσε τα δημοσιεύματα του Τύπου που αφορούσαν μεταγραφικούς στόχους της ομάδας. Στη σχετική ανακοίνωση, επισημαίνεται: " Κανένα από τα ονόματα παικτών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες δεν περιλαμβάνεται στους υπό μεταγραφή ποδοσφαιριστές και προκαλεί εντύπωση ότι, παρά τη χθεσινή διάψευση για κάποιον Κλετνίσκι, επανέρχονται σήμερα και για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, ισχυρίζονται ότι η ΠΑΕ Ιωνικός "σταμάτησε" τις διαπραγματεύσεις επειδή το όνομα διέρρευσε στον Τύπο.

Όχι κύριοι, καμία διαπραγμάτευση με τον κ. Κλετνίσκι δεν σταμάτησε, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν είχε αρχίσει ποτέ. Αγνοούσαμε και αγνοούμε ότι υπάρχει τερματοφύλακας με τέτοιο όνομα. Επιτέλους, πρέπει κάποιοι να σταματήσουν να μετατρέπονται σε μάνατζερ, ή "βαποράκια" κάποιων που θέλουν να προωθήσουν το εμπόρευμά τους

".

Και η ανακοίνωση καταλήγει: " Αφού δεν έπιασε τόπο η πρότασή τους για τον Κλετνίσκι, σήμερα ανακάλυψαν ότι ο Ιωνικός θα πάρει κάποιον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα ονόματι Αλέ, από τη Μπέιρα Μαρ. Δυστυχώς γι΄ αυτούς, ατύχησαν για μία ακόμη φορά. Δεν υπήρξε, ούτε υπάρχει τέτοια περίπτωση. Μιλάμε για πολύ μεγάλο σεβασμό στους αναγνώστες τους. Συγχαρητήρια... Και για να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία, είμαστε πρόθυμοι να τους στείλουμε τη λίστα (η οποία είναι πολύ μεγάλη) με τους παίκτες με τους οποίους έχει κατά καιρούς συνεργαστεί ο κ. Ινάσιο για να έχουν να γράφουν και να ενημερώνουν "έγκυρα" τους αναγνώστες τους".




























TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ