ΜΙΛΑΝ

Διάψευση των "ροσονέρι" για φυγή Λεονάρντο

Διάψευση των "ροσονέρι" για φυγή Λεονάρντο
Λεονάρντο-Μίλαν

Ανακοίνωση με την οποία διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες περί αποχώρησης του Λεονάρντο στο τέλος της σεζόν, εξέδωσε η διοίκηση των "ροσονέρι"

"Με αφορμή τα δημοσιεύματα που διέρευσαν σήμερα σχετικά με μία υποτιθέμενη λύση συμβολαίου, ο Λεονάρντο θα ήθελε να διαβεβαιώσει πως αυτά που γράφτηκαν είναι αβάσιμα και ανυπόστατα", αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Μίλαν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, με τον Αντριάνο Γκαλιάνι να αποκαλύπτει νωρίτερα πως θα προσπαθήσει από την πλευρά του να πείσει τον Λεονάρντο να μείνει και πέρα από αυτή τη σεζόν (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2011).

Θέση στο συγκεκριμένο ζήτημα πήρε με δηλώσεις του την Παρασκευή (16/4) και ο Μάρκο Μποριέλο, ο οποίος τάχθηκε φανατικά υπέρ της παραμονής του Βραζιλιάνου τεχνικού στο τιμόνι της ομάδας.

"Ελπίζουμε να τον έχουμε μαζί μας την επόμενη σεζόν. Είναι ένα άτομο που έχει καλές σχέσεις με τα αποδυτήρια της ομάδας.

Είναι η πρώτη του χρονιά ως προπονητής, ίσως να έχει κάνει μερικά λάθη αλλά θα βελτιωθεί και αυτός. Ελπίζω πως η διοίκηση θα τον κρατήσει.

Με τον Λεονάρντο η σχέση είναι περίφημη, ήταν συμπαίκτης μου τη σεζόν 2002-03 και είναι ένα πρόσωπο που με γνωρίζει και με έχει βοηθήσει να ωριμάσω.

Πέρυσι είχαμε μιλήσει πάρα πολύ και ήταν πάντα κοντά μου"





, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιταλός φορ στον επίσημο τηλεοπτικό σταθμό των "ροσονέρι".


Απολαύστε ζωντανά το Campionato και το Coppa Italia από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε την Τρίτη 13/04 στις 21.45 την αναμέτρηση Φιορεντίνα-Ίντερ για το Coppa Italia. Επίσης, για το Campionato παρακολουθείστε τις αναμετρήσεις Κιέβο-Λιβόρνο (Σάββατο 17/04, 19.00) και Σαμπντόρια-Μίλαν (Κυριακή 18/04, 16.00).










TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ