ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Διάψευση Βέρμπεκ για Άλβες

Διάψευση Βέρμπεκ για Άλβες
αφόνσο άλβες

Αρνείται τα σενάρια που θέλουν τον Αφόνσο Άλβες να μετακομίζει το Γενάρη για άλλες πολιτείες ο προπονητής του στη Χέρενφεϊν, Γκέρτχαντ Βέρμπεκ

Ο χαρισματικός στράικερ της Χέρενφεϊν, Αφόνσο Άλβες, φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο της Μίντλεσμπρο όσο και της Μάντσεστερ Σίτι, με τα δημοσιεύματα μάλιστα να μιλάνε για οριστική συμφωνία της ομάδας του Μάντσεστερ με το διεθνή άσσο.
Αντίθετη βέβαια είναι η άποψη του προπονητή της ολλανδικής ομάδας Γκέρτχαν Βέρμπεκ, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο επιθετικός του δεν έχει μιλήσει με τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ επίσης διέψευσε τα σενάρια που λένε ότι ο σύλλογος είχε επίσημες επαφές με την αγγλική ομάδα για το θέμα της μεταγραφής του Άλβες.

" Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δεν έχει ακόμα ξεκινήσει αλλά τα δημοσιεύματα έχουν αρχίσει να ρέουν. Δεν είναι ευχάριστο αυτό αλλά έτσι έχουν τα πράγματα", είπε ο προπονητής της Χέρενφεϊν.

"Οι δημοσιογράφοι βλέπουν κάποιο σκάουτερ στις κερκίδες και αμέσως ο Άλβες έχει πουληθεί".

"Μερικές εφημερίδες έγραψαν ότι η Μάντσεστερ Σίτι μας έχει ήδη πληρώσει για τη μεταγραφή, αλλά εμείς πρέπει να αρνηθούμε αυτά τα δημοσιεύματα".

"Πριν συμφωνήσει η Χέρενφεϊν με κάποιο από τους ενδιαφερόμενους συλλόγους, δεν τους επιτρέπεται να πλησιάσουν και να μιλήσουν με τον Άλβες για πιθανή μεταγραφή του".

"Πάντως πιστεύω ότι δεν τηρούν όλοι αυτούς τους κανόνες", τόνισε χαρακτηριστικά ο Βέρμπεκ.










TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ