ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Διασυρμός Φέγενορντ(videos)

Διασυρμός Φέγενορντ(videos)
Φαρφάν

Διασύρθηκε η Φέγενορντ 4-1 από την Χέρακλες. Άλλο ένα χατ-τρικ από τον Άλβες στην νίκη της Χέρενφεϊν επί της Βίλεμ με 3-1. Λιγότερο από 24 ώρες έμεινε πρώτος ο Άγιαξ αφού η Αϊντχόβεν έπαιξε σαν πρωταθλήτρια και πήρε το ντέρμπι

H Φέγενορντ υπέστη βαριά ήττα από την Χέρακλες εκτός έδρας με 4-1. Ο Φριντ, άνοιξε μόλις στο 20ό λεπτό το χορό των τερμάτων, ενώ στο 50ό λεπτό ήρθε η ισοφάριση για την Φέγενορντ με τον Φαν Χόιντοκ. Στο 66ο λεπτό η Χέρακλες πήρε και πάλι το προβάδισμα με τέρμα του Γκλούσκεβιτς, ενώ ο Σμιτ σο 86' κλείδωσε την νίκη για την ομάδα του. Η νίκη της Χέρακλες πήρε διαστάσεις θριάμβου με τον Φριντ, να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και να διαμορφώνει το τελικό σκορ.
Βίλεμ-Χέρενφεϊν 1-3

Tα 29 τέρματα έφτασε ο Άλβες με τα τρία γκολ που πέτυχε κόντρα στην Βίλεμ. Η φιλοξενούμενη πήρε την νίκη με τα τέρματα του Βραζιλιάνου και παρέμεινε στις θέσεις που οδηγούν στο κύπελλο UEFA.

Aϊντχόβεν-Τβέντε 2-0


Mε εμφάνιση που αρμόζει σε πρωταθλήτρια, η Αϊντχόβεν πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων με το Φαρφάν σε ένα δίλεπτο (19'-20') και το κράτησε μέχρι το τέλος του αγώνα χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα. Έτσι το διαφαινόμενο ντέρμπι με την τέταρτη Τβέντε κατέληξε σε μια μεγάλη νίκη για την Αϊντχόβεν μετά από τέσσερις αποτυχίες να το καταφέρει αυτό. Αυτό έδωσε το δικαίωμα στους πρωταθλητές να ανέβουν εκ νέου στη κορυφή της Eredivise.

Ντεν Χάαγκ- Ρόντα 0-2

Ίσως η πιο εύκολη εκτός έδρας νίκη της Ρόντα στο πρωτάθλημα φέτος. Με δυο γκολ στο 49' και στο 58' (πέναλτι) έκαμψε την αντίσταση της ουραγού Ντεν Χάαγκ και παρέμεινε σε τροχιά πρόκρισης στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Εξέλσιορ-Βάαλβαϊκ 0-3

Ντέρμπι παραμονής στο Ρότερνταμ και σπουδαία νίκη παρότι απρόσμενη για τη Βάαλβαϊκ. Ένα χατ-τρικ από το Τόμας Γιάνσεν έδωσε το διπλό στην ομάδα του και μαζί μια μεγάλη ανάσα στη μάχη για τη παραμονή στη κατηγορία.Αλκμάαρ-Φίτεσε 1-0 (23' πεν. Αρβελάτζε)Χρόνινχεν-Ναϊμέγκεν 4-1 (33' πεν., 90' Λεφτσένκο, 40' Σβέντικ, 64' Σουάρεθ-22' Χόλμαν)Χέρακλες-Φέγενορντ 4-1 (20', 88' Φριντ,66' Γκλούσκεβιτς, 86' Σμιτ-50' Χόιντοκ) Βίλεμ-Χέρενφεϊν 1-3 (51' Κριστιάνο-49' 52', 69' Άλβες)

Tα γκολ της αγωνιστικής

Aϊντχόβεν-Τβέντε 2-0

































TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ