ΑΡΗΣ

Διάθεση παραμονής από Όγιος

Διάθεση παραμονής από Όγιος
Όγιος

Τη διάθεσή του να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Άρη εξέφρασε ο Γκιγιέρμο Όγιος

"Όσον αφορά για το μέλλον, μόνο ο Θεός ξέρει. Αν οι προθέσεις είναι σωστές και καλές, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να καθίσουμε σε ένα τραπέζι και να μιλήσουμε. Θα μιλήσω με την οικογένεια μου και μετά θα πάρω την απόφαση" είπε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός τεχνικός, που επίσης τόνισε ότι πιθανή νίκη της ομάδας του αύριο στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου, θα είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια.

"Ο Ατρόμητος είναι πολύ καλά προετοιμασμένος. Κέρδισε 0-3 στην Τούμπα και παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Η ομάδα αυτή είναι αρκετά δύσκολη, όμως εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα", τόνισε ο Όγιος για τον αυριανό αντίπαλο της ομάδας του και πρόσθεσε:

"Οι παίκτες γνωρίζουν ότι είναι ένα παιχνίδι που αν κερδίσουμε θα μας βοηθήσει πολύ για τη συνέχεια. Είναι όλοι τους συγκεντρωμένοι στον αγώνα. Θέλουμε να κλείσει θετικά η χρονιά με μία νίκη και να περάσουμε καλές γιορτές".


Σε εκείνο το σημείο γύρισε τον χρόνο πίσω στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς λέγοντας: "Η αρχή στην Καλαμαριά ήταν καλή για εμάς. Πετύχαμε γκολ, προηγηθήκαμε και γενικά στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Το παιχνίδι άρχισε να γίνει δυσκολότερο γιατί η μπάλα ήταν συνέχεια στον αέρα.


Πιστεύουμε ότι ο Απόλλων έτσι ήταν πιο άνετος, ενώ εμείς δεν μπορούσαμε έτσι να κοντρολάρουμε το παιχνίδι. Χάσαμε τη συγκέντρωση μας με τον τρόπο που έπαιζε ο αντίπαλος και βγήκαμε έξω από τα σχέδια μας. Ο Απόλλων εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες, ισοφάρισε και γενικά έπαιξε αυτό που ήθελε και μπορούσε.

Μας έκανε να περάσουμε 45 λεπτά χωρίς την άνεση που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Η αλήθεια είναι ότι ήταν θετικό το αποτέλεσμα, αλλά το παιχνίδι αυτό καθ΄ αυτό ήταν πολύ άσχημο. Δεν μου άρεσε καθόλου, ένα πολύ βαρετό παιχνίδι, μία άσχημη εικόνα".





Σε ερώτηση για ενδεχόμενες μεταγραφές στην περίοδο του Ιανουαρίου ο κ. Όγιος απάντησε:

"Δεν συνηθίζω να μιλάω για μεταγραφές γιατί δεν υπάρχει και τίποτα. Σέβομαι πάνω απ΄ όλα την ομάδα, τους παίκτες αλλά και τον παίκτη που δεν ξέρω αν θα αποχωρήσει ή όχι. Σίγουρα αν είχαμε κάτι συγκεκριμένο θα γνώριζαν ήδη οι ποδοσφαιριστές. Στο ποδόσφαιρο λέμε πολλά αλλά συνήθως γίνονται λίγα. Να είστε σίγουροι ότι αν υπάρχει κάτι θα το μάθουν πρώτα αυτοί, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχουμε τίποτα συγκεκριμένο για να πούμε κάτι.


Για να είμαι πιο συγκεκριμένος όσον αφορά στις μεταγραφές πρέπει να πέσουν και υπογραφές. Μόνο έτσι θα μπορέσω κι εγώ να τοποθετηθώ. Πολλές φορές λέγονται πράγματα, βγαίνουν πληροφορίες και εγώ δεν θα μπορούσα να πω κάτι παραπάνω. Όταν έχουμε κάτι συγκεκριμένο να μιλήσω. Εμείς μερικές φορές δεν έχουμε ιδέα σχετικά με τις πληροφορίες που διοχετεύονται. Πάνω απ΄ όλα πρέπει να υπάρχει σεβασμός προς τους ποδοσφαιριστές".



Ο Γκιγιέρμο Όγιος σχολίασε και της αναγνώρισης που έτυχε από τον κόσμο του Άρη κατά την προχθεσινή γ.σ. της λέσχης:

"Πάντα λέω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον Αρη που μου έδωσε την ευκαιρία να εργαστώ εδώ. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον κόσμο που εκφράζεται με τον τρόπο αυτό, γιατί εκφράζει και μένα. Το νιώθω συνεχώς στο ποδόσφαιρο αυτό το πάθος.


Το είχα αυτό το συναίσθημα ακόμη και σαν παίκτης. Πολλές φορές κάνουμε κάποια πράγματα που ίσως δεν είναι και πολύ ευχάριστα για ορισμένους παίκτες. Ίσως το πάθος μας κυριεύει μερικές φορές και μας κάνει να μην αισθανόμαστε καλά. Γι΄ αυτό και στον Άρη είμαι πολύ ευχαριστημένος διότι καθημερινά δουλεύουμε σκληρά για να παίξουμε με το στιλ παιχνιδιού που θέλω εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον κόσμο διότι είναι πολύ κοντά μας".


Όσο για ενδεχόμενη παραμονή του στην ομάδα του Άρη απάντησε:

"Όσον αφορά για το μέλλον, μόνο ο Θεός ξέρει. Αν οι προθέσεις είναι σωστές και καλές, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να καθίσουμε σε ένα τραπέζι και να μιλήσουμε. Θα μιλήσω με την οικογένεια μου και μετά θα πάρω την απόφαση. Η πρόθεση της ομάδας είναι να με κρατήσει, όμως έχω και κάποια προβλήματα που πρέπει να συζητήσω με τον στενό μου κύκλο, την οικογένειά μου".



Με Γκαρσία στο Περιστέρι


Ευχάριστα ήταν τα μαντάτα για τον Γκιγιέρμο Όγιος από την χθεσινή προπόνηση της ομάδας του Άρη καθώς ο Νάτσο Γκαρσία έδειξε ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του και ουσιαστικά τέθηκε στην διάθεση του Αργεντινού προπονητή για τον αυριανό αγώνα με τον Ατρόμητο.

Κάτι ανάλογο ισχύει και με τον Νασιμέντο καθώς και ο Βραζιλιάνος έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης. Όσον αφορά τον Κολτσίδα θα δοκιμάσει σήμερα να μπει στην προπόνηση και αν τα καταφέρει τότε θα αυξήσει σημαντικές τις πιθανότητες να είναι παρών αύριο στο Περιστέρι. Ο Γκιγιέρμο Όγιος τέλος έδειξε πως θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα και ειδικά στα άκρα όπου δοκιμάστηκαν τόσο ο Νάιντος όσο και ο Πασσαλής.

















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ