ΑΡΗΣ

Διαζύγιο με Πορτίγια και γάμος με Καπετάνο

Διαζύγιο με Πορτίγια και γάμος με Καπετάνο
Καπετάνος INTIME SPORTS

Το προγραμματισμένο διήμερο συναντήσεων της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης στο ξεκίνημα της εβδομάδας επεφύλασσε το διαζύγιο με τον Κριστιάν Πορτίγια και τον διαφαινόμενο γάμο με τον Κώστα Καπετάνο.

Με τον Ισπανό μέσο βρέθηκε η χρυσή τομή για την λύση του συμβολαίου του και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης.

Κάτι ανάλογο φαίνεται να ισχύει και στην περίπτωση του 26χρονου Κοζανίτη μέσου που λογικά αύριο (08/07) θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Εξέλιξη που αποτελούσε μία από τις βασικές επιθυμίες του Σάκη Τσιώλη από την πρώτη στιγμή του σχεδιασμού του νέου ρόστερ με την μεταγραφή του Καπετάνου να είναι πλέον προ των πυλών της υλοποίησής της.

Ο 26χρονος μέσος εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι όλες αυτές τις τελευταίες μέρες φρόντισε να περιμένει υπομονετικά στην γενέτειρά του, το χωριό Ερμακιά Κοζάνης, να κληθεί να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Αυτό αναμένεται να γίνει την Τρίτη, όπου εκτός των άλλων πρόκειται να επισημοποιηθεί και η λύση του συμβολαίου του Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις, παρουσία του εκπροσώπου του, όπου ο διεθνής Λιθουανός μέσος μετακομίζει στο Αζερμπαϊτζάν και την Ίντερ Μπακού.

Το θέμα που είναι ανοιχτό και μένει να δούμε τι θα συμβεί είναι αυτό του Κάρλος Τόχα. Ο Κολομβιανός μέσος έχει ραντεβού με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης όπου θα του προταθεί και επίσημα η μείωση των απολαβών του.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (07/07) εξάλλου στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης στο "Κλεάνθης Βικελίδης" βρέθηκε για περίπου μία ώρα και ο Κώστας Μενδρινός έχοντας συζήτηση για το μέλλον του στο ρόστερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Έλληνας μέσος δεν βρισκόταν στα πλάνα του Τσιώλη από την πρώτη στιγμή του σχεδιασμού του νέου ρόστερ λόγω διαφοράς φιλοσοφίας τους για να ακολουθήσει και η εμπλοκή του ονόματός του στον διάλογο για την σέντρα του παιχνιδιού Άρη-Μάντσεστερ Σίτι τον έφερε πιο κοντά στην έξοδο.

Κι όσο για το αγωνιστικό κομμάτι της Δευτέρας για προληπτικούς λόγους δεν προπονήθηκε ο Ρικάρντο Φατί, εξαιτίας μικροενοχλήσεών του στους προσαγωγούς, ενώ στην διάθεση του Τσιώλη τέθηκε ο Κρίστι Βανγκέλι μετά το πέρας της αδείας που του είχε δοθεί λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική Αλβανίας.

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι στις προπονήσεις του Άρη συνεχίζει να μετέχει ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός, Δημήτρης Κοτσώνης, που μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του που θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου διετούς χρονικής διάρκειας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ