ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διχάζει μία ολόκληρη χώρα η κόντρα Μουρίνιο-Ρονάλντο

Διχάζει μία ολόκληρη χώρα η κόντρα Μουρίνιο-Ρονάλντο

Αλγεινή εντύπωση έχει προκληθεί στην Πορτογαλία από την κόντρα των Ζοζέ Μουρίνιο και Κριστιάνο Ρονάλντο με τους συμπατριώτες τους να θεωρούν πως οι δύο σταρ του ποδοσφαίρου θα πρέπει να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους.

"Δεν υπάρχει σχέση δική μου με τον Ρονάλντο, δεν συνηθίζουμε να βρισκόμαστε στο δρόμο.

Υπάρχει μόνο ανάμνηση. Είναι μηχανή του γκολ και μαζί του η Ρεάλ κατέκτησε πρωτάθλημα με 100 βαθμούς και μπροστά από την καλύτερη Μπαρτσελόνα όλων των εποχών. Ισως βέβαια να τον βοήθησα λίγο και εγώ", σχολίασε σε συνέντευξη του, ο "Special One".

Ο σούπερ ατζέντης Ζόρζε Μέντες, ο οποίος εκπροσωπεί τόσο τον Ζοζέ Μουρίνιο, όσο και τον Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε θέση για τις τελευταίες δηλώσεις του Ζοζέ Μουρίνιο.

" Αποτελούν εθνικά σύμβολα για την χώρα και μόνο κακό κάνει και για τους δύο το γεγονός πως δεν υπάρχει κώδικας επικοινωνίας".

Για μία χώρα με πληθυσμό 10.500.000 κατοίκους τσακισμένη από οικονομική κρίση και την ανεργία, η παρουσία του κορυφαίου προπονητή στον κόσμο αλλά και του σπουδαιότερου παίκτη της υφηλίου μαζί με τον Λιονέλ Μέσι αποτελεί ιδανική ευκαιρία για διαφήμιση.

" Δεν μου αρέσει η διαμάχη μεταξύ του Μουρίνιο και του Ρονάλντο. Είναι και οι δύο Πορτογάλοι, όπως και εγώ", σημειώνει ο τεχνικός της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζεσούς.

Ο CR7 δίνει την δική του απάντηση. " Δεν είμαι στο ποδόσφαιρο για να κάνω φίλους αλλά για να πετύχω".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ