ΑΡΗΣ

Διεκδικεί από Κουρέλα, ξανά για Σικαλιά

Διεκδικεί από Κουρέλα, ξανά για Σικαλιά
INTIME SPORTS

Στην ΠΑΕ Άρης περιμένουν την υπογραφή του συμβολαίου του Νίκου Κουρέλα με την ΑΕΚ για να διεκδικήσουν ένα ποσό μεταξύ 60.000-100.000 ευρώ που αντιστοιχεί στην τροφεία του. Εκ νέου ενδιαφέρον για Άγγελο Σικαλιά.

Ο Νίκος Κουρέλας μπορεί να βρίσκεται στην προετοιμασία της ΑΕΚ ωστόσο στην ΠΑΕ Άρης περιμένουν την υπογραφή του συμβολαίου του για να διεκδικήσουν ένα ποσό μεταξύ 60.000-100.000 ευρώ που αντιστοιχεί στην τροφεία του.

Μεταξύ άλλων κι ενώ ο Μάκης Κατσαβάκης θα έχει στην διάρκεια του σαββατοκύριακου συνάντηση με τους Αντώνη Ζαμπέτα και Αλέκο Κατσιαούνη στο Πράτο της Ιταλίας φαίνεται να ασχολείται και πάλι με τον Άγγελο Σικαλιά.

Στην περίπτωση του Κουρέλα μόλις υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΚ που θα είναι το πρώτο του αυτομάτως η ΠΑΕ Άρης θα έχει δικαίωμα να διεκδικήσει ένα ποσό από 60.000 έως 100.000 ευρώ που αντιστοιχεί στα τροφεία για τα τρία χρόνια παρουσίας του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα η ΠΑΕ Άρης έχει φροντίσει ήδη να ενημερώσει την διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο Κουρέλας το καλοκαίρι είχε αρνηθεί την πρόταση της διοίκηση της ΠΑΕ Άρης για υπογραφή συμβολαίου πατώντας στον όρο που αναφερότανε σε ιδιωτικό συμφωνητικό.

Αυτός ανέφερε πως μόλις συμπληρώσει τα 18 του χρόνια, όπως και έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο, είτε θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο στον Άρη είτε θα μείνει ελεύθερος. Όπως και έπραξε αφού ξεκίνησε προπονήσεις με την Κ20.

Όσο για την περίπτωση του Σικαλιά έχει να κάνει με την ανάγκη της ενίσχυσης της θέσης του αριστερού άκρου της άμυνας του Άρη όπου μέχρι στιγμής ο Μάκης Κατσαβάκης έχει χρησιμοποιήσει στα φιλικά τους Ασλανίδη και Γιαννίτση.

Το αρχικό ενδιαφέρον δεν είχε προχωρήσει παρά την διαφαινόμενη συμφωνία με τον Σικαλιά για συμβόλαιο δύο ετών καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Δόξα Δράμας.

Πλέον όμως υπάρχει η διάθεση επαφής με την διοίκηση των "μαυραετών" για την απόκτησή του με πρόταση ακόμη και για την διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ