ΠΑΟΚ

Διεκδικεί Τσιρίλο-Ίβιτς

Διεκδικεί Τσιρίλο-Ίβιτς
Τσιρίλο-Βλάνταν Ίβιτς

Στην Τούμπα θέλουν "πακέτο" Τσιρίλο και Βλάνταν Ίβιτς. Ο Τόργκελε βάζει λόγια στον Λάσκο

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έδειξε ενδιαφέρον και για τον Σέρβο μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ βρίσκοντας ανταπόκριση από τον αδελφό του και παράλληλα εκπρόσωπο του. Αυτό φάνηκε τουλάχιστον σε πρώτη φάση στη συνάντηση της περασμένης Τετάρτης μεταξύ των κ.κ. Βεζυρτζή και Ίβιτς.
Το γεγονός ότι ο Βλάνταν Ίβιτς "δένεται" τη στιγμή αυτή με συμβόλαιο με την Ένωση κάνει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να μην βιάζονται και να έχουν ρίξει το βάρος τους στην περίπτωση του ελεύθερου Ιταλού αμυντικού Μπρούνο Τσιρίλο με μεγάλο εμπόδιο το ενδιαφέρον της Μπενφίκα.

Πρόταση για 2ετές συμβόλαιο

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν στην διάρκεια της σημερινής μέρας η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα καταθέσει εγγράφως και επίσημα την πρόταση της για την απόκτηση του Τσιρίλο προτείνοντάς του 2ετές συμβόλαιο. Στον ΠΑΟΚ αισιοδοξούν ότι η πρόταση τους θα είναι τέτοια που θα τον κάνει να πει το ναι και να έρθει στην Θεσσαλονίκη για να βάλει την υπογραφή του, εκτός και αν προηγηθεί αυτή της Μπενφίκα.

Θέλει Λάτσκο για 4 χρόνια


Κατά τα άλλα από χθες κι επίσημα πλέον στον ΠΑΟΚ ξεκίνησαν τις διαδικασίες για την απόκτηση του Ζολτ Λάτσκο ενημερώνοντας τον εκπρόσωπο του Ίλια Ιβιτς να φροντίσει για την άφιξη του στην Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις και ακολούθως υπογραφές των συμβολαίων.

Ο 21χρονος διεθνής Ούγγρος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τη Φερεντσβάρος εξέλιξη που σίγουρα διευκολύνει την απόκτησή του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να προτίθεται να του προτείνει συμβόλαιο τετραετούς χρονικής διάρκειας.

Το τηλεφώνημα του Τόργκελε


Στον ΠΑΟΚ πάντως μέχρι χθες το βράδυ φάνηκε ότι στην περίπτωση του Λάτσκο λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο και πιο συγκεκριμένα τον Σαντόρ Τόργκελε.

Ο διεθνής Ούγγρος επιθετικός που αγωνίστηκε φέτος στον ΠΑΟΚ στα πλαίσια της μεταγραφής του Δημήτρη Σαλπιγγίδη το περασμένο καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, τηλεφώνησε στον συμπατριώτη του και τον ενημέρωσε ότι ο ΠΑΟΚ, είναι ομάδα που δεν πληρώνει τους ποδοσφαιριστές της και ότι ο ίδιος είναι έτοιμος να κινηθεί νομικά, για να διεκδικήσει τα χρήματα που του οφείλονται.

Από την πλευρά του ο Λάτσκο θορυβημένος επικοινώνησε με τον Ίλια Ίβιτς που με τη σειρά του ήρθε σε επικοινωνία με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ για να διαπιστώσει πως έχει η κατάσταση.

Ακολούθησαν οι απαραίτητες εξηγήσεις για το τι είχε συμβεί με τον Τόργκελε και για ποιους λόγους του οφείλονται ακόμα χρήματα στον παίκτη, για να εκφραστεί εκ νέου η αισιοδοξία ότι η απόκτηση του Λάτσκο θα ολοκληρωθεί χωρίς κάποιο πρόβλημα.












TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ