ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Διεκόπη λόγω βροχής το Καβάλα-Πανιώνιος

Διεκόπη λόγω βροχής το Καβάλα-Πανιώνιος
βροχή

Διεκόπη το Καβάλα-Πανιώνιος, αφού η συνεχής βροχή μετέτρεψε το τερέν σε... λίμνη

Η βροχή έπεφτε ασταμάτητα στην Καβάλα, ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ βαρύς και όσο ο χρόνος περνούσε τα πράγματα γίνονταν χειρότερα.
Οι ποδοσφαιριστές έδιναν μάχη στις... λίμνες που είχαν σχηματιστεί στον αγωνιστικό χώρο και ο διαιτητής της αναμέτρησης αποφάσισε να διακόψει τον αγώνα για 1-2 λεπτά.

Η αναμέτρηση συνεχίστηκε για 2-3 λεπτά και τελικά στο 69ο λεπτό και ενώ το αποτέλεσμα ήταν 0-0 ο διαιτητής Ντάκος αποφάσισε την οριστική διακοπή.

Αυτός ήταν ο δεύτερος αγώνα που δεν ολοκληρώνεται λόγος βροχής (ο πρώτος ήταν το Σάββατο στο Άρης-Πανθρακικός) και την συνέχεια θα την δούμε την Πέμπτη. Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν ευνοεί ούτε την Καβάλα, ούτε τον Πανιώνιο αφού σε 3 μέρες έχουν και πάλι αγώνα, αλλά για το πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις:

Καβάλα (Άαντ Ντε Μος): Ιτάνζ, Γκβοζντένοβιτς, Σιόντης (52' Παβίσεβιτς), Ντουγκλάο, Μουρ, Ντιέ, Ντικρόκ, Ονουάτσι, Μεντί, Ορούμα (46' Σόσιν), Σουλτανίδης (25' Ρινκόν).

Πανιώνιος (Γιώργος Παράσχος): Ανδριόλας, Μανιάτης (63' Νικολάου), Γιόνσον, Λάτκα, Όμο, Σκούφαλης, Ριέρα, Κουμορτζί. Γουνδουλάκης (46' Μπουβάλ), Σιόβας, Κοντοές.

Διαιτητής: Μιχάλης Ντάρκος (Ξάνθης)

Ο αγώνας... μέχρι το 69'

Ο καιρός δεν ήταν με το μέρος των ποδοσφαιριστών, αφού η συνεχής βροχόπτωση έκανε βαρύ τον αγωνιστικό χώρο και κατα συνέπεια πιο δύσκολο το έργο των 22 παικτών.

Έτσι, τα πρώτα λεπτά κύλησαν δίχως να συμβεί κάτι το... τρομερό και την Καβάλα να έχει την υπεροχή. Στο 11' μάλιστα ο Ντικρόκ απείλησε για πρώτη φορά την εστία του Ανδριόλα, ενώ ακολούθησε ο Σουλτανίδης με κεφαλιά στο 23ο λεπτό.

Οι "Αργοναύτες" ήταν οι κυριάρχοι της αναμέτρησης και πριν το τέλος του ημιχρόνου θα μπορούσαν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, χάνοντας δύο σημαντικές ευκαιρίες. Η πρώτη έγινε στο 35', με τον Ονουάτσι να βγαίνει απέναντι από τον Ανδριόλα αλλά να μην καταφέρνει να τον κερδίσει, ενώ η δεύτερη και πιο καλή έγινε στο 42' με τον Μεντί να κάνει το πλασέ μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του Πανιωνίου.

Και ενώ η Καβάλα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ο Πανιώνιος λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά στο 45', όταν ο Γιόνσον έκανε το σουτ όμως ο Ιτάνζ έδιωξε εντυπωσιακά και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στην επανάληψη, η βροχή δυνάμωσε, ο αγωνιστικός χώρος μετατράπηκε σε... θάλασσα και οι ποδοσφαιριστές πάλευαν μες στα νερά.

Παρόλα αυτά, στο 50' ο Πανιώνιος είχε μια ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ, όμως το δυνατό σουτ του Σκούφαλη χτύπησε στο δοκάρι.

Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα, που τελείωσε στο 69ο λεπτό, αφού ο βαρύς αγωνιστικός χώρος ανάγκασε τον διαιτητή να διακόψει τον αγώνα.




























TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ