ΕΛΛΑΔΑ

Διεθνείς για Μπάλντοκ: "Απόψε θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε τη δύναμη της ψυχής σου, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ φίλε"

Διεθνείς για Μπάλντοκ: "Απόψε θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε τη δύναμη της ψυχής σου, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ φίλε"
INTIME SPORTS

Σε μία κοινή δήλωση για την απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ προχώρησαν οι Έλληνες διεθνείς, αναφέροντας ότι το παιχνίδι κόντρα στην Αγγλία θα το δώσουν για τον ίδιο, ενώ τονίζουν ότι δεν θα ξεχαστεί από κανέναν.

Ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι συντετριμμένο με τον ξαφνικό θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ την Τετάρτη (09/10), με τους Έλληνες διεθνείς να υποδέχονται την τραγική είδηση με παγωμάρα.

Λίγες ώρες μετά την απρόσμενη εξέλιξη σύσσωμη η οικογένεια της Εθνικής προέβη σε δήλωση, τονίζοντας ότι δεν θα ξεχαστεί από κανέναν ο 31χρονος, ενώ έδωσαν υπόσχεση ότι θα αγωνιστούν με τη δύναμη της ψυχή του στο ματς κόντρα στην Αγγλία στο Γουέμπλεϊ (10/10. 21:45, Novasports Prime και Alpha, LIVE από το SPORT24).

Θυμίζουμε ότι παρά τις αλλεπάλληλες επαφές της ΕΠΟ με την UEFA δεν κατέστη εφικτό να αναβλεί το παιχνίδι με αντίπαλο τα Τρία Λιοντάρια, με τους παίκτες και των δύο ομάδων -κατόπιν συνεννόησης- να φορούν μαύρα περιβραχιόνια.

Αναλυτικά η δήλωση των παικτών της Εθνικής

"Είναι αδύνατον να πιστέψουμε ότι ο αγαπημένος μας φίλος και συμπαίκτης, ο Τζορτζ, δεν είναι πια μαζί μας. Ο πόνος μας είναι απερίγραπτος.

Απόψε θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε τη δύναμη της ψυχής του, η οποία είναι φωτεινό παράδειγμα για όλους μας.

Η σκέψη μας είναι στην οικογένεια του. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, φίλε…".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΑΛΝΤΟΚ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ