ΠΑΟΚ

Διευθύνων σύμβουλος Τζένοα για Κοτάρσκι: "Μας αρέσει, είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας"

SUPERLEAGUE / PLAY OFFS / 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFFS / 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο διευθύνων σύμβουλος της Τζένοα, Αντρές Μπλάζκες, μίλησε για πρώτη φορά επίσημα για το ενδιαφέρον των Ιταλών για τον Κοτάρσκι του ΠΑΟΚ αλλά σημείωσε πως οι Ιταλοί έχουν και άλλες λύσεις στα υπόψιν.

Από τα πλέον επίσημα χείλη, αυτά του διευθύνοντα συμβούλου της Τζένοα, Αντρές Μπλάζκες, έγινε γνωστό πως ο σύλλογος της Ιταλίας όχι απλά παρακολουθεί αλλά έχει αρκετά ψηλά στη λίστα της τον Κοτάρσκι του ΠΑΟΚ.

"Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πουλήσει κανέναν, θα δούμε τι θα γίνει. Ο Μαρτίνεθ θα μπορούσε να φύγει, το συζητάμε. Και αν φύγει, τότε θα έρθει άλλος πολύτιμος τερματοφύλακας. Είναι τα 15 εκατομμύρια σωστή τιμή; Νομίζω ότι ο τερματοφύλακας αξίζει πολύ περισσότερο αλλά μερικές φορές δεν εξαρτάται από εμάς.

Όσο για τον Κοτάρσκι; Είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας. Εξετάζουμε διάφορες επιλογές. Μας αρέσει, αλλά δεν μένουμε μόνο σε αυτόν τον τερματοφύλακα".

Ο ΠΑΟΚ τις προηγούμενες μέρες είπε όχι στην πρώτη πρόταση της Τζένοα και μένει να δούμε αν οι Ιταλοί επανέλθουν με μια καλύτερη πρόταση και εν γένει πόσο ψηλά μπορούν να φτάσουν.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ