ΑΡΗΣ

Δικαίωση από FIFA για Χαβίτο

Δικαίωση από FIFA για Χαβίτο
INTIME SPORTS

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα, δηλώσεις και… τοποθετήσεις - που τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα οδήγησαν σε απόλυτη παραπληροφόρηση το φίλαθλο κοινό – τοποθετήθηκε στο θέμα της μεταγραφής του Φρανσίσκο Χαβίτο στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ως δανεικού στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Μία τοποθέτηση που είχε να κάνει όπως ανέφερε με υποτιθέμενη ευθύνη της ΠΑΕ Άρης στο θέμα της μεταγραφής του που είχε σαν αποτέλεσμα και την μη συμμετοχή του στο ισπανικό πρωτάθλημα της La Liga.

Για τον λόγο αυτό και η ΠΑΕ Άρης φρόντισε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της να γνωστοποιήσει την απόφαση της FIFA της 11 Μαρτίου σύμφωνα με την οποία το πρόβλημα που προέκυψε έχει να κάνει με λάθος χειρισμούς της ισπανικής ομάδας.

" Η FIFA κοινοποίησε στην ΕΠΟ, στην Ισπανική Ομοσπονδία, στην Ντεπορτίβο και την ΠΑΕ ΑΡΗΣ την απόφασή που έλαβαν τα αρμόδια όργανα της στις 11 Μαρτίου με αριθμό 11-00659/ΤΜS 24723.

Στην 12σελιδη συνολικά απόφαση αναφέρονται τα 5 σημεία για τα οποία η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη και πως το πρόβλημα προέκυψε από λάθος χειρισμούς της ισπανικής ομάδας", ανέφερε η τοποθέτηση της ΠΑΕ Άρης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ