ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δικαίωση για Κέιν

Δικαίωση για Κέιν
© BPI/KIERAN MCMANUS

Ο Χάρι Κέιν πραγματοποιεί εντυπωσιακή χρονιά με τη φανέλα της Τότεναμ και ο Ρόι Χόντσον τον κάλεσε για πρώτη φορά στην εθνική ανδρών της Αγγλίας.

Τους 24 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του για τους αγώνες με τη Λιθουανία και την Ιταλία ανακοίνωσε ο Ρόι Χόντσον. Ανάμεσα στα ονόματα που ανακοίνωσε ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Αγγλίας εκείνο που ξεχωρίζει είναι του Χάρι Κέιν.

Μετά από μία εξαιρετική παρουσία με τη φανέλα της Τότεναμ ήρθε η ώρα για τον 21χρονο επιθετικό να παίξει με την εθνική ομάδα των ανδρών. Ο Κέιν είναι διεθνείς με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες όπου σε 30 συμμετοχές μετρά 17 γκολ.

Στα αξιοσημείωτα είναι το γεγονός Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι διαθέτουν μόλις τρεις παίκτες στην εθνική ομάδα. Αντίθετα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι εκείνη που έχει τους περισσότερους (5 παίκτες συνολικά).

Υπενθυμίζουμε ότι η Αγγλία αντιμετωπίζει στο Γουέμπλεϊ στις 27 Μαρτίου τη Λιθουανία για τα προκριματικά, ενώ τέσσερις μέρες αργότερα θα παίξει φιλικό με την Ιταλία.

Τερματοφύλακες: Φόρστερ (Σαουθάμπτον), Χαρτ (Μάντσεστερ Σίτι)

Αμυντικοί: Μπέινς (Έβερτον), Κέιχιλ (Τσέλσι), Κλάιν (Σαουθάμπτον), Γκιμπς (Άρσεναλ), Τζόουνς (Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ), Σο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Σμόλινγκ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Γουόκερ (Τότεναμ), Τζαγκιέλκα (Έβερτον)

Μέσοι: Μπάρκλεϊ (Έβερτον), Κάρικ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ντελφ (Άστον Βίλα), Χέντερσον (Λίβερπουλ), Λαλάνα (Λίβερπουλ), Μίλνερ (Μάντσεστερ Σίτι), Στέρλινγκ (Λίβερπουλ), Τάουνσεντ (Τότεναμ), Γουόλκοτ (Άρσεναλ)

Επιθετικοί: Κέιν (Τότεναμ), Ρούνεϊ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Στάριτζ (Λίβερπουλ), Γουέλμπεκ (Άρσεναλ)

Δείτε και το σχετικό τιτίβισμα από την Ομοσπονδία της Αγγλίας:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ