ΙΩΝΙΚΟΣ

Δικαίωση ψάχνει η ΠΑΕ

Δικαίωση ψάχνει η ΠΑΕ
Ιωνικός-Ηρακλής

Με την πεποίθηση ότι θα δικαιωθεί, η ΠΑΕ Ιωνικός αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου

Σε δελτίο Τύπου που εκδόθηκε, αναφέρονται τα εξής:

" Με θλίψη και αγανάκτηση μάθαμε σήμερα ότι ούτε ο διαιτητής, ούτε ο επόπτης παραπέμφθηκαν, παρά το γεγονός ότι με τις αποφάσεις τους έκριναν το αποτέλεσμα του αγώνα, κάτι άλλωστε που αποδείχθηκε μέσω της τηλεόρασης.

Πιστεύουμε ο πρόεδρος της ΕΠΟ να πράξει τα δέοντα για την ατιμωρησία που επέβαλαν η ΚΕΔ και οι παρατηρητές διαιτησίας που ήταν στο γήπεδο. Πιστεύουμε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ειδικά μετά τις τελευταίες εξαγγελίες του για κάθαρση στον χώρο της διαιτησίας, την οποία χαρακτήρισε "γάγγραινα", να στείλει αυτούς τους κυρίους στο σπίτι τους.





Δεν θέλουμε να καταφερθούμε κατά των παρατηρητών διαιτησίας που ήταν εντεταλμένοι για την κρίση των διαιτητών, γιατί ενήργησαν με βάση τη συναδελφικότητα, χωρίς να απεικονίσουν στις εκθέσεις τους τη διαιτητική πραγματικότητα".

Στο μεταξύ, η διοίκηση της ΠΑΕ Ιωνικός ευχαρίστησε τους φιλάθλους της για τη συμπαράσταση τους στην ομάδα, τονίζοντας όμως ότι εξαιρείται ο οπαδός που εισήλθε στον αγωνισικό χώρο και επιτέθηκε στον βοηθό διαιτητή Κόττορο, ενώ συνεχάρη τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές για την απόδοση που είχαν.

Τονίζεται ακόμη ότι η οικογένεια Κανελλάκη θα εφαρμόσει μέχρι τέλους το "Επιχειρηματικό της σχέδιο" για τον Ιωνικό, ανεξάρτητα από το αν ο Χρήστος Κανελλάκης θα παραμείνει ή όχι στην ηγεσία της ομάδας.

Ο σχεδιασμός θα προχωρήσει και θα υλοποιηθεί, όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί πριν από τον αγώνα με τον Ηρακλή, για την υλοποίηση των προτάσεων του προπονητή.







TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ