ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δηλώνει παρών στον Ατρόμητο ο Καραμάνος

Δηλώνει παρών στον Ατρόμητο ο Καραμάνος

Ο Νίκος Νιόπλιας θα έχει στην διάθεση του για τον αγώνα με τον Πανθρακικό τον Καραμάνο ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στην πλάτη.

Δυο επιστροφές και μια απουσία έχει ενόψει του αγώνα με τον Πανθρακικό ο Νίκος Νιόπλιας και σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Συγκεκριμένα οι Καραμάνος και Πίτου Γκαρσία θα είναι στην διάθεση του έμπειρου τεχνικού με τον διεθνή επιθετικό να ακολουθεί και έξτρα πρόγραμμα πλέον καθημερινά για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Αντίθετα ο Έλληνας προπονητής δεν θα έχει στην διάθεση του τον Αγκουαζί ο οποίος θα μείνει τρεις εβδομάδες εκτός και ήδη ξεκίνησε θεραπείες και ενδυνάμωση.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Στο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία των παικτών του Ατρόμητου για τον αγώνα της 28αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πανθρακικό στο γήπεδο Περιστερίου. Θεραπεία, ενδυνάμωση στο γυμναστήριο και πισίνα έκανε ο Αγκουαζί.

Ο Καραμάνος προπονήθηκε κανονικά και έκανε έξτρα πρόγραμμα φυσικής κατάστασης μαζί με τον γυμναστή αποκατάστασης Σωτήρη Κακαργιά για να καλύψει το έδαφος από τον τραυματισμό του στην πλάτη.

Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Νίκου Νιόπλια και των συνεργατών του. Στο αθλητικό κέντρο βρέθηκε ο εργοφυσιολόγος Γιώργος Ζιώγας που υπέβαλε τους ποδοσφαιριστές σε λιπομέτρηση.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο το μεσημέρι και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ