CHAMPIONS LEAGUE

Δήμιος του Μουρίνιο ο ΠΑΟ

Δήμιος του Μουρίνιο ο ΠΑΟ
Τεν Κάτε - Μουρίνιο

Σε δήμιο του Μουρίνιο εξελίσσεται ο ΠΑΟ που δεν τρομάζει μπροστά στη θέα του Special One (vds)

Λάτρης του αποτελέσματος ο Πορτογάλος τεχνικός, θέτει ως πρώτο στόχο στην ομάδα που δουλεύει το απόλυτο στα εντός έδρας παιχνίδια. Σε ποσοστό που ξεπερνά το 95% το καταφέρνει. Θα μπορούσε να έφτανε στο 100% αν δεν συναντούσε στο δρόμο του τον Παναθηναϊκό!
Αναλυτικά οι τέσσερις ήττες του κορυφαίου τεχνικού στα ευρωπαϊκά κύπελλα:

13 Μαρτίου 2003
Πόρτο-Παναθηναϊκός 0-1
Για τη φάση των οκτώ του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στο Ντας Άντας του Οπόρτο με τα προγνωστικά να μην είναι με το μέρος του. Ο «Μανωλάκης» όμως είχε διαφορετική άποψη καις το 73ο λεπτό ύστερα από σέντρα του Κόλκα πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης. Στο παιχνίδι της Λεωφόρου, η Πόρτο του Μουρίνιο ανέτρεψε την κατάσταση για να φτάσει τελικά μέχρι την κατάκτηση του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. (σ.σ. ίδια σκορ είχαμε και φέτος, 0-1 στην έδρα του Μουρίνιο, 0-2 στην έδρα του Παναθηναϊκού)

1 Οκτωβρίου 2003
Πόρτο-Ρεάλ Μαδρίτης 1-3

Λίγους μήνες αργότερα για το Champions League, η Πόρτο υποδεχόταν τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη φάση των ομίλων. Η ήττα με 1-3 μάλλον καλό έκανε στην ομάδα, που στη συνέχεια έφτασε στην κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου, κάνοντας τον Μουρίνιο να… ψηλώσει ακόμα περισσότερο.

22 Φεβρουαρίου 2006

Τσέλσι-Μπαρτσελόνα 1-2
Χρειάστηκε να περάσουν δυόμιση χρόνια για να γνωρίσει ήττα ο Μουρίνιο στην Ευρώπη. Για τη φάση των 16 φιλοξένησε τη Μπαρτσελόνα στο Στάμφορντ Μπριτζ, όπου και γνώρισε την ήττα με 2-1 εξαιτίας ενός γκολ του Σάμουελ Ετό δέκα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης. Για την ιστορία, απλώς να θυμίσουμε πως η Μπαρτσελόνα εκείνη την περίοδο κατέκτησε και το τρόπαιο.

26 Νοεμβρίου 2006
Ίντερ-Παναθηναϊκός 0-1

Για να φτάσουμε στο χθεσινό έπος του Παναθηναϊκού που ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Αυτή η ημερομηνία θα μείνει για πολύ καιρό χαραγμένη στους φίλους της ομάδας και μπορεί να συγκριθεί μόνο με τη νίκη επί του Άγιαξ το 1996.

Ίντερ - Παναθηναϊκός 0-1



















TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ