ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Δημούτσος: "Μπορούμε να μπούμε στα Play-off"

Δημούτσος: "Μπορούμε να μπούμε στα Play-off"
δημουτσος

Ο Ελίνι Δημούτσος μίλησε για τον Παναιτωλικό και τους προσωπικούς του στόχους

Ο Ελίνι Δημούτσος εντάχθηκε στο δυναμικό του Παναιτωλικού και φιλοδοξεί να παραμένει και μετά το καλοκαίρι στον σύλλογο του Αγρινίου και να αγωνιστεί με την "κυανοκίτρινη" φανέλα στη Super League.
Ο 22χρονος μέσος παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο περιοδικό της ΠΑΕ και εκτίμησε πως με το έμψυχο δυναμικό που διαθέτει ο Παναιτωλικός η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη για τον ίδιο και την ομάδα.

Ποια ήταν τα κριτήρια της επιλογής σου;

" Το κυριότερο είναι ότι ο Παναιτωλικός διαθέτει πολύ κόσμο, με ένα πρόεδρο πολύ σωστό, που έχει όραμα για την ομάδα. Έχει εγκαταστάσεις στις οποίες μπορώ να δουλέψω και μέσα από τη δουλειά να έχω την ευκαιρία να αγωνίζομαι, καθώς μου έλειψαν οι αγώνες τους προηγούμενους μήνες".

Είχες παρακολουθήσει τον Παναιτωλικό φέτος;

" Είδα τον τελευταίο αγώνα με την Κέρκυρα. Πρόσφατα είχα έρθει επίσκεψη στο Αθλητικό Κέντρο, στο γήπεδο και μίλησα και με τον πρόεδρο. Όλα αυτά με οδήγησαν στην απόφαση που πήρα".

Ο συμπαίκτης σου στον Παναθηναϊκό, ο Φίλιππος Δάρλας, σου μίλησε για την ομάδα που ο ίδιος άρχισε την καριέρα του;

" Ναι, μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για την ομάδα και τον κόσμο της. Μπορώ να πω ότι κι αυτός με επηρέασε".

Ήρθες στην ομάδα και έπεσες κατ’ ευθείαν στα βαθιά. Τα αποτελέσματα δεν ήταν αναμενόμενα.


" Είναι μια κατηγορία στην οποία με δύο νίκες μπορείς να βρεθείς δεύτερος ή τρίτος και με δύο ήττες αρκετά πίσω. Η ομάδα είναι καινούργια στην κατηγορία και παρά τις δυσκολίες κάνει την προσπάθειά της. Ο υπόλοιπος χρόνος είναι πολύ σημαντικός. Οι λεπτομέρειες πολλές φορές κάνουν τη διαφορά, όπως το δοκάρι στην Ηλιούπολη που μπορούσε να γίνει το 1-1. Χρειάζεται να ήμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε το καλύτερο".

Έχοντας την εμπειρία ομάδων όπως ο Παναθηναϊκός, πώς βρήκες τα πράγματα ερχόμενος στον Παναιτωλικό;



" Είναι μια ομάδα με πολύ καλούς παίκτες, που είναι δεμένοι μεταξύ τους και έχουν δημιουργήσει καλό κλίμα. Γνώριζα αρκετά παιδιά όπως τον Θεοδωρίδη, τον Γκούρμα, αλλά όλοι με υποδέχτηκαν πολύ καλά".

Ποιο στοιχείο πρέπει να κυριαρχήσει για να έρθουν καλύτερες μέρες;

" Έχουμε καλή ομάδα και διαφέρουμε από πολλές άλλες. Αυτό είναι σημαντικό στοιχείο για να έχουμε καλύτερη συνέχεια. Η διάρκεια μετράει στο πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα την έχουμε. Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι, να συνεχίσουμε την προσπάθεια και μπορούμε να μπούμε στα Play-off".

Ο ρόλος του κόσμου στην προσπάθεια ανάκαμψης ποιος μπορεί να είναι;


" Ο κόσμος είναι το σημαντικότερο κομμάτι για κάθε ομάδα. Ο Παναιτωλικός έχει κόσμο και είναι μεγάλη ομάδα. Είναι λογικό να πικράθηκε από το άσχημο αποτέλεσμα, αλλά θα είναι κοντά μας στα ενενήντα λεπτά και θα μας στηρίξει. Όπως κάνει πάντα".

Έχεις παρακολουθήσει το φετινό πρωτάθλημα και ποιες ομάδες ξεχωρίζεις;

" Από όσες έχω δει, η Κέρκυρα πιστεύω δεν βρίσκεται τυχαία στην πρώτη θέση. Οι ομάδες που είναι πάνω από μας και μέχρι τον Ολυμπιακό Βόλου, με μικρές διαφορές, είμαστε στα ίδια επίπεδα. Λέω όμως, ότι έχουμε πλεονεκτήματα σε σχέση με αυτές τις ομάδες".

Οι προσωπικές σου φιλοδοξίες σε ποιο βαθμό περνάνε μέσα από τις φιλοδοξίες του Παναιτωλικού;

" Αυτή τη στιγμή είμαι δανεικός στην ομάδα. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει το καλοκαίρι. Στόχος μου ήταν και είναι να βρεθεί η ομάδα στην Α’ Εθνική και να μείνω εδώ και μετά το καλοκαίρι".

































TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ