ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δημούτσος... παρών, Αντούνες;

Δημούτσος... παρών, Αντούνες;
Αντούνες

Συμφώνησε και υπογράφει ο Ελίνι Δημούτσος. "Μάχη" με "Γιούβε" για Βιτορίνο Γκάμπριελ Αντούνες

Υπογράφει αφού συμφώνησαν σε όλα

Ο "κολλητός" του Σωτήρη Νίνη ως μέλος της Εθνικής Νέων και σίγουρα ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, προστίθεται στο ρόστερ του "τριφυλλιού" και θα αποτελέσει σίγουρα μια σπουδαία εναλλακτική και ελπιδοφόρα ωστόσο λύση για τον σύλλογο.

Παναθηναϊκός και Ηλυσιακός τα βρήκανε σήμερα τόσο στο οικονομικό σκέλος της μεταγραφής (100.000 ευρώ) αλλά και στα ανταλλάγματα με την ομάδα του Ζωγράφου να παίρνει τους Σικαλιά, Κρητικό και Τσεμπερίδη.

Ο νεαρός παίκτης θα υπογράψει το νέο του τετραετές συμβόλαιο την Τετάρτη όπου θα μεταβεί στα γραφεία της "πράσινης" ΠΑΕ.

Επόμενο όνομα: Βιτορίνο Γκάμπριελ Πασέκο Αντούνες

Από την Πορτογαλία (τι προτότυπο...) είναι και το νέο όνομα στην λίστα των ήδη υπάρχοντων. Μόνο που την φορά αυτή είναι από την Πάκος Φερέιρα και δεν φέρεται να διαφέρει πολύ από τον Νίνη και τον νέο μέλος της "πράσινης" οικογένειας Ελίνι Δημούτσο, φανερώνοντας τις προθέσεις της ΠΑΕ.

Ο Βιτορίνο Γκάμπριελ Πασέκο Αντούνες (είχε απασχολήσει και την ΑΕΚ), 20 ετών και με εξαιρετικά ποδοσφιαρικά στοιχεία είναι ο νέος στόχος σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα. Μοναδικός "σκόπελος" στην ολοκλήρωση της μεταγραφής ότι αντίπαλοι των "πράσινων" για την απόκτησή του είναι η Γιουβέντους και Σαχτάρ Ντόνετσκ, όπως λένε οι Πορτογάλοι ε την "Μεγάλη Κυρία" να έχει τον πρώτο λόγο.

Ο Αντούνες που είχε εξαιρετική παρουσία και στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ελπίδων με τη φανέλα της Πορτογαλίας, κοστολογείται από τους διοικούντες της Πάκος Φερέιρα περί τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Αντούνες: "Προτιμώ Ιταλία ή Πορτογαλία"

Ο ίδιος ο 20χρονος Πορτογάλος με δηλώσεις του στα ΜΜΕ της Ιβηρικής χερσονήσου εκφράστηκε ανοιχτά υπέρ μιας μετακόμισης του στην Ιταλία ή το πολύ να παραμείνει στην πατρίδα του.

" Βλέπω το μέλλον μου στη Γιουβέντους, αν δε βρεθεί βέβαια κάτι καλύτερο. Δεν θα ήμουν ήταν ευχάριστο να πάω στην Ουκρανία. Προτιμώ την Ιταλία ή την Πορτογαλία" είπε ο Αντούνες.

Το who is who του Αντούνες

Όνομα: Βιτορίνο Γκάμπριελ Πασέκο Αντούνες
Ημ. Γέννησης: 01/04/1987
Συμμετοχές: 23
Γκολ: 3

Η κ. Τριανταφυλλοπούλου στο γραφείο Τύπου

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι χρέη χρέη Yπευθύνου του Γραφείου Τύπου της ΠΑΕ αναλαμβάνει η κ. Βέρα Τριανταφυλλοπούλου, η οποία είναι πτυχιούχος του τμήματος ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, ενώ έχει κάνει και μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό.






























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ