ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Δημούτσος: "Θα παλέψουμε για τα πλέι οφ"

Δημούτσος: "Θα παλέψουμε για τα πλέι οφ"
δημουτσος

Ο ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού, Ελίνι Δημούτσος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης, τονίζοντας ότι πολύ δύσκολα θα προλάβει κάποια ομάδα Ολυμπιακό Βόλου και Κέρκυρα

Παράλληλα, ο διεθνής μέσος τόνισε ότι δεν θα σταθεί εμπόδιο στη νέα προσπάθεια που γίνεται στους Κρητικούς, σχετικά με τα χρήματα που του οφείλονται.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Ελίνι Δημούτσου στον "Athletic Radio 104,2":

Για το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον ΟΦΗ: " Περιμέναμε τον ΟΦΗ να παρουσιαστεί πιο δυνατός. Ωστόσο μπήκαμε και εμείς στο παιχνίδι ιδιαίτερα δυνατά ενώ μας βοήθησε σημαντικά και ο κόσμος. Πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη αλλά δυστυχώς δεν ήρθε και μείναμε στην ισοπαλία. Ο ΟΦΗ δεν προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο, εμείς περιμέναμε ότι θα είχε σωστή ανάπτυξη. Βέβαια και η δική μας εμφάνιση ήταν αρκετά καλή με αποτέλεσμα να μην επιτρέψουμε στον ΟΦΗ να κάνει το δικό του παιχνίδι".

Για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής: " Θεωρώ ότι Ολυμπιακός Βόλου και Κέρκυρα έχουν το προβάδισμα για την άνοδο. Θα γίνει "μάχη" για την τρίτη θέση στα πλέι οφ. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν όμως είναι σημαντικό το προβάδισμα που έχουν από τον ΟΦΗ. Είναι δύσκολο να ανατραπεί αυτό το προβάδισμα αλλά πάντα υπάρχουν ελπίδες".

Για τον ΟΦΗ: " Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα, με πολύ κόσμο και αρκετή δυναμική. Πιστεύω ότι στα πλέι οφ θα είναι το φαβορί. Από εκεί και πέρα και ο Παναιτωλικός έχει πολύ καλή ομάδα και θα παλέψουμε όλοι αν μπούμε στην εξάδα".

Για τον εαυτό του: " Ήμουν για έξι μήνες χωρίς παιχνίδια. Είμαι χαρούμενος που έχω έρθει στον Παναιτωλικό γιατί πρόκειται για μια ομάδα με πολλές αρετές και νιώθω πολύ καλά".

Για την παρουσία του στον ΟΦΗ: " Όταν ήρθα στον ΟΦΗ, γνώριζα ότι πήγαινα σε μια μεγάλη ομάδα. Δυστυχώς δεν πήγαν τα πράγματα όπως θα ήθελα, «έπεσα» στην χειρότερη χρονιά της ομάδας που συνέπεσε με τον υποβιβασμό. Προσπαθώ να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου και δεν πρόκειται να σταθώ εμπόδιο στην προσπάθεια που γίνεται από τη νυν διοίκηση του ΟΦΗ".

Απολαύστε ζωντανά την Β' Εθνική από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε την Δευτέρα 22/03 στις 19.00 την αναμέτρηση Πανσερραϊκός-Ρόδος.
















TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ