ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Δίνει 15 εκ.ευρώ και Τιάγκο για τον Βελόσο!

Portuguese midfielder Miguel Veloso (L) vies with Swiss midfielder Fernandes Gelson during the Euro 2008 Championships Group A football match Switzerland vs. Portugal on June 15, 2008 at Jakob-Park stadium in Basel.    AFP PHOTO / PATRICK HERTZOG   -- MOBILE SERVICES OUT --     (Photo credit should read PATRICK HERTZOG/AFP/Getty Images)
Βελόσο-Πορτογαλία AFP/GETTY IMAGES

Η Γιουβέντους θα καταθέσει προσφορά ύψους 15 εκ.ευρώ μαζί με τον Τιάγκο για να πάρει τον Μιγκέλ Βελόζο, αποκάλυψε η "A Bola"

Ο νέος μεγάλος στόχος των Τορινέζων είναι ο Μιγκέλ Βελόσο της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, με την πορτογαλική εφημερίδα "A Bola" να αποκαλύπτει σήμερα (29/6) πως ο ιταλικός σύλλογος θα πρσφέρει μέσα στις προσεχείς ημέρες το ποσό των 15 εκ.ευρώ καθώς και τον Τιάγκο Μέντες, προκειμένου να πείσει τη Σπόρτινγκ να ανάψει "πράσινο φως" για την παραχώρηση του παίκτη.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η ομάδα της Λισσαβώνας εμφανίζεται θετική σε μία τέτοια πρόταση, παρά το γεγονός πως ο Τιάγκο απογοήτευσε τη σεζόν που πέρασε με τη φανέλα των "μπιανκονέρι" (αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Λιόν), με "αγκάθι" να αποτελεί πάντως και το υψηλό κασέ του Πορτογάλου μέσου της Γιουβέντους.
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ