ΑΡΗΣ

Δίνει εξηγήσεις ο Ναφτί

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΟ ΚΡΑΝΣ ΜΟΝΤΑΝΑ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΟ ΚΡΑΝΣ ΜΟΝΤΑΝΑ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ MOTIONTEAM

Η κίνηση του Μεχντί Ναφτί να χτυπήσει τον Μανιάτη στον αγώνα με τον Πανιώνιο έχει προκαλέσει την οργή των διοικούντων την ΠΑΕ Άρης.

Ο διεθνής Τυνήσιος μέσος του Άρη αναμένεται να κληθεί ακόμη και σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ για να απολογηθεί στον πρόεδρο Θανάση Αθανασιάδη, για την συμπεριφορά του προς τον παίκτη του Πανιωνίου.

Ο Ναφτί σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις κινδυνεύει με βαρύ χρηματικό πρόστιμο για την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στην Νέα Σμύρνη, όπως προβλέπεται από τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ενώ για το γεγονός ότι ήταν αρχηγός μπορεί να του επιβληθεί ποινή 3-4 αγωνιστικών.

Ένα πρόστιμο που είναι πολύ πιθανό να έχει να κάνει με την συνολική συμπεριφορά του διεθνή Τυνήσιου μέσου στον Άρη από την περσινή πρώτη του χρονιά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο Ναφτί εκτός του τετ α τετ που αναμένεται να έχει με την διοίκηση της ΠΑΕ από την κλήση του σε απολογία σύμφωνα και με την δήλωση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ στην Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του παιχνιδιού της Κυριακής με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη.

Ένα τετ α τετ των δύο αντρών που θα είναι το δεύτερό τους μέσα σε πολύ χρήσιμο χρονικό διάστημα μετά την επιστροφή του διεθνή Τυνήσιου μέσου του Άρη προ ημερών από την υποχρέωση που είχε με την Εθνική του ομάδα.

Από εκεί και πέρα στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Μιχάλης Σηφάκης μετά την μαγνητική την οποία υποβλήθηκε χθες στην μέση του, μετά από τον τραυματισμό που είχε στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη, όλα δείχνουν πως θα απουσιάσει από αυτό που ακολουθεί με τον Εργοτέλη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (26/09, 18:15).

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ