ΜΙΛΑΝ

Δίνει Παπασταθόπουλο, παίρνει Χάμσικ

Δίνει Παπασταθόπουλο, παίρνει Χάμσικ

Η Μίλαν θα κινηθεί για την απόκτηση του Χάμσικ από την Νάπολι και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μπορεί να είναι μέσα στα ανταλλάγματα, όπως αναφέρουν οι Ιταλοί.

Τ' όνομα του Έλληνα κεντρικού αμυντικού, είναι από τα πιο... hot του καλοκαιριού, αφού όπου υπάρχει σενάριο για τα μεταγραφικά της Μίλαν, υπάρχει μέσα και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Σύμφωνα μάλιστα μ' έναν δημοσιογράφο του "Mediaset" (κανάλι του Μπερλουσκόνι), οι "ροσονέρι" θέλουν να καλύψουν το κενό του Πίρλο στα χαφ και ένας από τους υποψηφίους είναι ο Χάμσικ.

Ο μέσος της Νάπολι, βρίσκεται στην λίστα των Μιλανέζων και ένα σενάριο είναι να παραχωρηθεί ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ως αντάλλαγμα. Οι Ναπολιτάνοι μάλιστα, είχαν ενδιαφερθεί για την απόκτηση του Έλληνα μπακ τον Γενάρη, μια πρόταση που αρνήθηκε ο ίδιος ο παίκτης, όμως τώρα τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν.

Βέβαια, η περίπτωση του Χάμσικ δεν είναι καθόλου εύκολη, αφού η Νάπολι θα παίξει στο επόμενο Champions League και ο πρόεδρος της ομάδας, έχει δηλώσει πως δεν θέλει να παραχωρήσει κανέναν παίκτη και να αποδυναμώσει το ρόστερ.

Εξίσου δύσκολη, είναι και η περίπτωση του Φαν ντε Φάαρτ από την Τότεναμ, ενώ στην μεταγραφική λίστα της Μίλαν για τα χαφ υπάρχει και ο Ασαμόα της Ουντινέζε, που μοιάζει πιο προσιτή λύση.

Αξίζει να σημειωθεί, πως την Τρίτη θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ του Γκαλιάνι και του προέδρου της Τζένοα, προκειμένου να μιλήσουν για τον Μπόατενγκ και δεν αποκλείεται να πέσει το τραπέζι και τ' όνομα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, το οποίο απασχολεί έντονα και τον Ολυμπιακό.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ