ΠΑΟΚ

Δίνουν στον Φλωρίδη τον χρόνο που ζητά

Δίνουν στον Φλωρίδη τον χρόνο που ζητά

Η ΠΑΕ κάνει αποδεκτό το αίτημα του Βασίλη Φλωρίδη για παράταση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου κατά ένα μήνα, προκειμένου να τελειώσει τις διαδικασίες που αφορούν την ΕΕΑ.

Τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ ενημερώθηκαν στο περιθώριο του αγώνα με την Τότεναμ από τον Βασίλη Φλωρίδη, σχετικά με το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η διαδικασία κατάθεσης των εγγράφων που ζητά η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να δώσει το "πράσινο φως" για τη ενεργό συμμετοχή του στα διοικητικά του ΠΑΟΚ.

Ο κ. Φλωρίδης εξέφρασε την ενόχλησή του για τα υπερβολικά πολλά έγγραφα-"δεν συνηθίζονται σε άλλες περιπτώσεις", επεσήμανε-που του ζητά η ΕΕΑ, αλλά και τη βεβαιότητά του ότι δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα στο τέλος.

Τόνισε, όμως, ότι θα χρειαστεί χρόνο για να καταθέσει πλήρη τον φάκελο, γι' αυτό και θέλει από την ΠΑΕ να δώσει παράταση στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που είναι ανοιχτή.

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης ενημέρωσε σχετικά τους συνεργάτες του στην διοίκηση και όλοι μαζί συμφώνησαν πώς δεν υπάρχει κανείς λόγος για να μην κάνουν αποδεκτό το αίτημα του υποψήφιου επενδυτή. Ευθύς εξαρχής, άλλωστε, έκαναν όσες ενέργειες χρειαζόταν για να διευκολύνουν τον Κωσνατνινουπολίτη επιχειρηματία και δεν έχουν λόγο να αλλάξουν τη στάση τους τώρα.

Έτσι, την ερχόμενη Πέμπτη (22/9) που κανονικά ολοκληρώνεται η διαδικασία της Α.Μ.Κ. θα ζητήσουν, όπως δίνει το δικαίωμα ο νόμος, την παράτασή της κατά ένα μήνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις αρχές της εβδομάδας συνεδριάζει η ΕΕΑ, ωστόσο θεωρείται απίθανο να έχει προλάβει ως τότε ο Βασίλης Φλωρίδης να καταθέσει πλήρη φάκελο.

Λείπουν τα έγγραφα από Τουρκία

Σε ποιο στάδιο βρίσκεται, όμως, η συλλογή των εγγράφων; Σύμφωνα με πληροφορίες του olaPAOK.gr, ο Βασίλης Φλωρίδης έχει ανοιχτό δίαυλο επικοινωνία με τον δικηγόρο Αντώνη Βγόντζα και ήδη του έχει παραδώσει όσο έγγραφα προέρχονται από ελληνικές αρχές ή οργανισμούς. Καθυστέρηση υπάρχει με όσα έγγραφα πρόκειται να εκδοθούν από τουρκικές αρχές, ο κ. Φλωρίδης όμως ευελπιστεί ότι σύντομα θα τα έχει στα χέρια του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ