PREMIER LEAGUE

Διορία 6 αγώνων σε Ράμος η Τότεναμ!

Διορία 6 αγώνων σε Ράμος η Τότεναμ!
Ράμος-Τότεναμ

Τα αποτελέσματα της Τότεναμ στα έξι προσεχή παιχνίδια της στην Πρέμιερ Λιγκ θα κρίνουν το μέλλον του Χ.Ράμος στον πάγκο της, αποκάλυψε η "News of the world"

Οι Λονδρέζοι αποτελούν μακράν την απογοήτευση του φετινού αγγλικού πρωταθλήματος, έχοντας μαζέψει μόλις 2 πόντους μετά τις πρώτες 7 αγωνιστικές (είναι στον πάτο της βαθμολογίας, χωρίς νίκη ακόμα), και όπως αποκάλυψε σήμερα η εφημερίδα "News of the world", ο Ισπανός τεχνικός θα χάσει τη δουλειά του σε περίπτωση που τα "σπιρούνια" δεν καταφέρουν να ξεφύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού μέχρι τα μέσα Νοέμβρη.
"Είναι τώρα ή ποτέ για τον Ράμος. Εάν τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει δραματικά μέχρι τα μέσα Νοέμβρη, τότε το "αντίο" είναι δεδομένο.

Ο σύλλογος δεν αντέχει να τραβήξει και άλλο η κρίση, και σίγουρα δεν πρόκειται να αφήσουμε αυτή την κατάσταση μέχρι τα Χριστούγεννα.

Δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσει η ομάδα να κινδυνεύσει. Το να βρίσκεται στην μεγάλη κατηγορία είναι κάτι προσοδοφόρο, ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς.





Όμως οι διοικούντες θέλουν να είναι δίκαιοι. Έχει πολλούς νέους παίκτες στην διάθεσή του που θέλουν χρόνο για να προσαρμοστούν, οπότε του δίνουμε διορία μισή ντουζίνα ματς για να φτιάξει τα πράγματα", τόνισε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα υψηλόβαθμο στέλεχος της διοίκησης των Λονδρέζων.

Όσο για τα έξι προσεχή παιχνίδια της Τότεναμ στο πρωτάθλημα; Αυτά είναι κατά σειρά κόντρα σε Στόουκ (προτελευταία στον πίνακα, δεν έχει ούτε αυτή νίκη στο πρωτάθλημα), Μπόλτον, Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι και Φούλαμ.

Η ομάδα του Χουάντε Ράμος έχει επίσης σε αυτό το διάστημα να αντιμετωπίσει για το Κύπελλο UEFA τις Ουντινέζε και Ντιναμό Ζάγκρεμπ, καθώς και τη Λίβερπουλ στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" σε νοκ-άουτ ματς για το Λιγκ Καπ, ωστόσο τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα είναι αυτά που θα καθορίσουν το αν ο Ράμος θα συνεχίσει στο τιμόνι των Λονδρέζων ή θα αποτελέσει παρελθόν.






TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ