ΙΝΤΕΡ

Διπλή αποστολή για Κακά

Διπλή αποστολή για Κακά

Άνθρωπο στη Μαδρίτη για να παρακολουθήσει τα δύο πρώτα παιχνίδια της Ρεάλ μέσα στο 2011 και να τεστάρει την αγωνιστική κατάσταση του Κακά στέλνει η Ίντερ.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αντρέα Ρανόκια από τη Τζένοα (ο παίκτης είναι διαθέσιμος για το ματς της 6ης Ιανουαρίου με τη Νάπολι), οι πρωταθλητές Ιταλίας στρέφουν πλέον το ενδιαφέρον τους στην απόκτηση του Κακά από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την ερχόμενη εβδομάδα να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της "Corriere dello Sport", απεσταλμένος των "νερατζούρι" θα βρεθεί στις 3 Ιανουαρίου στην έδρα της Χετάφε και στις 6 Ιανουαρίου στο γήπεδο της Λεβάντε, όπου είναι και το πιθανότερο να κάνει την επανεμφάνισή του στα γήπεδα ο Κακά (αγώνας Κυπέλλου, η ρεβάνς του 8-0 στο "Μπερναμπέου").

Όσο για το πλάνο της Ίντερ αυτό είναι να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Βραζιλιάνος μέσος και να κάνει λεπτομερή αναφορά στους διοικούντες, προκειμένου να πάρουν την οριστική απόφαση για το αν θα προχωρήσουν σε επίσημη πρόταση.

Να σημειωθεί πως σε περίπτωση που ο Κακά ντυθεί στα χρώματα των "νερατζούρι" αυτό θα γίνει με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν, με την Ίντερ να εκτιμά πως η παρουσία του Λεονάρντο στον πάγκο (οι δύο Βραζιλιάνοι είναι πέρα από φίλοι και συνεργάτες σε επιχειρηματικό επίπεδο) θα τον επηρεάσει για να πει το "ναι" στην παραχώρησή του.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ