ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διπλή επιστροφή στον Παναθηναϊκό

Διπλή επιστροφή στον Παναθηναϊκό
Κλωναρίδης INTIME SPORTS

Τόσο ο Βίκτωρας Κλωναρίδης όσο και ο Νάνο προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα με τον Γιάννη Αναστασίου να ρίχνει το βάρος του στις ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Έπειτα από το διήμερο ρεπό που τους είχε δώσει ο Γιάννης Αναστασίου οι πράσινοι επέστρεψαν και πάλι στο Κορωπί.

Εκεί ο τεχνικός του Τριφυλλιού είδε τον Βίκτωρα Κλωναρίδη να βγάζει κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός είχε τραυματιστεί στη μέση στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και μάλιστα είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή.

Στην προπόνηση της Πέμπτης πάντως έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα της προπόνησης. Το παρών στο προπονητικό κέντρο του Τριφυλλιού έδωσε και ο Νάνο. Ο Ισπανός είχε πάρει βρέθηκε στην Ισπανία και επέστρεψε για να συμμετάσχει κανονικά στις προπονήσεις των πράσινων.

Αντίθετα, σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Αποστολόπουλος, ενώ ατομικά προπονήθηκε ο Ταμπάκης.

Το βάρος στην κυκλοφορία της μπάλας

Από εκεί και πέρα στα καθαρά αγωνιστικά ο Γιάννης Αναστασίου έριξε το βάρος του στην κυκλοφορία της μπάλας.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησε με ζέσταμα, ενώ στη συνέχεια υπήρχαν ασκήσεις με πάσες και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με δίτερμα σε τρεις ομάδες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ