ΑΡΗΣ

Διπλή προπόνηση από Αλκαράθ

Διπλή προπόνηση από Αλκαράθ

Ο νέος προπονητής του Άρη, Λούκας Αλκαράθ προγραμμάτισε διπλή προπόνηση μετά την ακύρωση του ρεπό της Δευτέρας (3/12).

Ποιο ρεπό; Η λέξη αυτή δεν φαίνεται να υπάρχει στο λεξιλόγιο του Λούκας Αλκαράθ για τις πρώτες μέρες της παρουσίας του στον Άρη καθώς στην δεύτερη μέρα προγραμμάτισε διπλή προπόνηση.

Μετά την ακύρωση του χθεσινού ρεπό το σημερινό πρόγραμμα του Λούκας Αλκαράθ για τους ποδοσφαιριστές του Άρη περιλάμβανε διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα) στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Προς ικανοποίηση δε του 46χρονου τεχνικού της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήταν το γεγονός ότι είδε με ικανοποίηση άπαντες να δίνουνε το παρών εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Το παρών στο σημερινό πρόγραμμα του Αλκαράθ και στις δύο προπονήσεις έδωσαν και οι Κώστας Καζναφέρης και Κώστας Καπετάνος που για καθαρά προληπτικούς λόγους χθες είχανε κάνει ατομικό πρόγραμμα και ακολούθησαν θεραπεία.

Ο Καζναφέρης γιατί είχε ένα χτύπημα στην κνήμη του και Καπετάνος γιατί αισθάνθηκε σφίξιμο στους προσαγωγούς του. Ουσιαστικά ο Αλκαράθ με την σημερινή διπλή προπόνηση θέλησε να ανεβάσει τους ρυθμούς εν όψει του ντεμπούτο του την Κυριακή στην Τρίπολη.

Το πρώτο πράγμα που εστίασε την προσοχή του ήταν να διορθώσει τα κακώς κείμενα της αμυντικής λειτουργίας του Άρη πέραν της βελτίωσης της ψυχολογίας κάτι στο οποίο θα βοηθήσουνε και τα θετικά αποτελέσματα.

Επίσης ευχάριστα ήταν τα νέα για τους Ρούμπεν Πουλίδο και Ανδρέα Ηρακλή. Ο Ισπανός στόπερ καθημερινά ανεβάζει ρυθμό και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είναι έτοιμος μέχρι τον επαναληπτικό για την Γ΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με την Καλλιθέα (23/12, 20:30) στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Όσο για τον 23χρονο μεσοαμυντικό άρχισε να τρέχει και αναμένεται στις αρχές του 2013 να ξεκινήσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Για αύριο τέλος υπάρχει προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης έδειξε θετική διάθεση για να δώσει εισιτήρια στην ΠΑΕ Άρης για το παιχνίδι της Κυριακής στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ