ΑΡΗΣ

Διπλή συμφωνία με Τσιώλη και Τοπούζη

Διπλή συμφωνία με Τσιώλη και Τοπούζη
Τσιώλης INTIME SPORTS

Σε συμφωνία με τους Σάκη Τσιώλη και Θανάση Τοπούζη ήρθε στην διάρκεια της σημερινής ημέρας η ΠΑΕ Άρης

Δύο από τα ανοιχτά της μέτωπα έκλεισε σήμερα η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης με την συμφωνία της με τους Σάκη Τσιώλη και Θανάση Τοπούζη.

Στην περίπτωση του Καρδιτσιώτη τεχνικού, πρώην του Άρη και νυν του Αστέρα Τρίπολης η συμφωνία επιτεύχθηκε το μεσημέρι μετά από τρίωρη συζήτηση ενώ σε αυτήν του 20χρονου επιθετικού υπήρξε απόσυρση της προσφυγής του.

Με την διευθέτηση του θέματος του Τσιώλη η ΠΑΕ Άρης πέτυχε να τακτοποιήσει μία ακόμη εκκρεμότητά της στο θέμα της αδειοδότησης κάτι που ξεκαθάρισε και ο ίδιος.

" Εγώ δεν θα μπω εμπόδιο στην αδειοδότηση του Άρη. Δεν είμαι από αυτούς που κάνουν προσφυγές", φέρεται να είπε στα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης και συγκεκριμένα στον αντιπρόεδρό της, Δημήτρη Σαρρή.

Μία στάση που απέδειξε περίτρανα ότι ο Τσιώλης κύριος ήρθε στον Άρη, σαν κύριος αποχώρησε και κύριος παραμένει απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης λίγο μάλιστα πριν την επιστροφή του στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Για πρώτη φορά από την ημέρα της αποχώρησής του στα μέσα Νοεμβρίου και πιο συγκεκριμένα στις 8 Απριλίου ως προπονητής του Αστέρα Τρίπολης για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Εκτός της περίπτωσης του Τσιώλη η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης ήρθε σήμερα σε συμβιβασμό και με τον Θανάση Τοπούζη για να αποσύρει την προσφυγή του που είχε καταθέσει πριν από μερικές ημέρες.

Με την επίτευξη του συμβιβασμού ο Τοπούζης εισέπραξε το ποσό που του οφειλόταν και αφού απέσυρε την προσφυγή του τις επόμενες ημέρες αναμένεται να λυθεί και το συμβόλαιό του και να αποτελέσει και τυπικά παρελθόν για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα όμως με ότι προκύπτει από το περιβάλλον του πρόκειται να δοκιμάσει την τύχη του στην Ιταλία όπου είναι να δοκιμαστεί σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών δεδομένου και ότι έχει Ιταλό ατζέντη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ