ΠΑΟΚ

Διπλή βράβευση και τόνωση ηθικού εν όψει ΑΕΚ

Διπλή βράβευση και τόνωση ηθικού εν όψει ΑΕΚ
Λάκης-Βρύζας

Πραγματοποιήθηκε η βράβευση των Zήση Βρύζα και Βασίλη Λάκη με αφορμή την ανάδειξή τους ως MVP της 13ης αγωνιστικής και του ομορφότερου γκολ αυτής αντίστοιχα

Ο Βρύζας βραβεύτηκε για την ανάδειξή του ως MVP της 13ης αγωνιστικής και ο Λάκης για το ομορφότερο γκολ αυτής στο εντός έδρας παιχνιδιού του περασμένου Σαββάτου με τον Λεβαδειακό σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που διοργανώνει κάθε εβδομάδα ο ΠΣΑΠ.
Το βραβείο στον Ζήση Βρύζα έδωσε ο Σπύρος Μηλιορίδης, μέλος του νέου διοικητικού σχήματος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά από απόφαση του προέδρου της Θοδωρή Ζαγοράκη. Μετά την βράβευσή του ο διεθνής ποδοσφαιριστής του "Δικεφάλου" δήλωσε: "Η αναγνώριση του κόσμου είναι πολύ σημαντική", ενώ για το αυριανό παιχνίδι στο ΟΑΚΑΕ με την ΑΕΚ τόνισε: " Πηγαίνουμε στην Αθήνα με ανεβασμένο ηθικό παρά τις απουσίες με όσους είμαστε έτοιμοι θα παλέψουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα".

Από την πλευρά του ο Βασίλης Λάκης που παρέλαβε το βραβείο του από τον γενικό αρχηγό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κώστα Ιωσηφίδη, με αφορμή όχι απλώς την αυριανή αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ αλλά και ότι ο ίδιος θα βρεθεί αντιμέτωπος για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι με την "Ένωση" τόνισε: " Πέρασα πολλά στην ΑΕΚ όμως αυτό που θέλω είναι να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να φύγει νικητής και για αυτό θα προσπαθήσουμε όλοι μας".

Στα αγωνιστικά με μια τελευταία προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Η αποστολή του "Δικεφάλου" που ταξίδεψε το απόγευμα για την Αθήνα αποτελείται από τους: Φερνάντεζ, Τοχούρογλου, Ηλιάδη, Μελίσση, Κνολ, Μαλεζά, Χαραλάμπους, Μπαϊάνο, Μπαλάφα, Μουμίν, Ορφανό, Βαγγελή, Λάκη, Βρύζα, Αθανασιάδη, Χριστοδουλόπουλο, Δελήμπαση και Πεχλιβάνη.

Απόντες για τον Φερνάντο Σάντος θα είναι οι τιμωρημένοι Γεωργιάδης και Σάλμον που θα εκτίσουν την ποινή τους αύριο στο ΟΑΚΑ μετά από απόφαση του Πορτογάλου τεχνικού του ΠΑΟΚ αλλά και οι τραυματίες Κωνσταντινίδης, Ίλιεφ, Σνάουτσνερ και Αραμπατζής.

Όσο για το πώς αναμένεται να παραταχθεί ο ΠΑΟΚ αύριο το απόγευμα στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ; Λόγω της μισής ντουζίνας απουσιών ο Σάντος είναι αλήθεια ότι πειραματίστηκε αρκετά πριν καταλήξει στο βασικό σχήμα που προτίθεται να παρατάξει. Ο Πορτογάλος τεχνικός σκοπεύει να παρουσιάσει ένα ευέλικτο σχήμα με ενισχυμένη την μεσαία του γραμμή και την δυνατότητα αντεπίθεσης προς την εστία της "Ένωσης".

Όσο για αυτό που επιθυμεί είναι γρήγορη εναλλαγή της μπάλας κυρίως από τα χαφ προς την τριάδα των παικτών που θα επωμισθούν το βάρος στην επίθεση με ένα σχήμα της μορφής του 4-3-3.

Ο Φερνάντεζ θα είναι για ακόμη μια φορά κάτω από τα δοκάρια με τους Ηλιάδη, Κνολ, Μελίσση και Χαραλάμπους να αποτελούν το αμυντικό καρέ, με τον Μπαϊάνο αμυντικό χαφ, τους Μπαλάφα και Μουμίν δεξιά και αριστερά αντίστοιχα στη μεσαία γραμμή. Όσο για την επίθεση ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παρουσιαστεί με την τριάδα των Λάκη στα δεξιά, Χριστοδουλόπουλου στα αριστερά και Βρύζα.

Το παραπάνω σχήμα φαντάζει ως το πιθανότερο με τον Σάντος να παίρνει αύριο την τελική του απόφαση. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι αν ισχύσει το παραπάνω ο Μπαλάφας θα επιστρέψει στην ενδεκάδα ενώ ο Ορφανός με την παρουσία του στην αποστολή δίνει το παρών σε αυτή και πάλι μετά από δυόμιση μήνες.

Όσον αφορά τους τραυματίες του ΠΑΟΚ στην διάρκεια της επόμενης εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωση του Παντελή Κωνσταντινίδη. Ο "σβούρας" θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες αγωγή στις ενοχλήσεις που έχει στην μέση και από την αντίδραση του οργανισμού του θα ληφθεί η απόφαση για το αν πρέπει να συνεχίσει με θεραπείες ή να υποβληθεί σε κάποια επέμβαση.

Κατά τα άλλα ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ εκτιμάται ότι θα μπορέσει να κάνει την επανεμφάνισή του στον αγώνα με την Λάρισα στο γήπεδο της Τούμπας ενώ ο Τόνι Γκονζάλες σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη.

Στα μεταγραφικά ο Φερνάντο Σάντος φρόντισε να βάλει από μόνος του ένα τέλος στην φημολογία που αναπτύχθηκε από δημοσίευμα της πορτογαλικής ιστοσελίδας "Desporto" για τον Χέλντερ Ποστίγκα. Αντίθετα η εφημερίδα "O’ Jogo" της Πορτογαλίας κάνει λόγο για τον 32χρονο Πορτογάλο μέσο Πάουλο Ζόρζε Σόουζα Γκόμες την Πάκος Φερέιρα με την περίπτωσή του να φαντάζει πιο προσιτή.

Ενδιαφέρον για Τσιρίλο




Σε αντίθεση με τον Χέλντερ Ποστίγκα και τον Πάουλο Γκόμες, σε διαπραγματεύσεις με τον Ιταλό αμυντικό και πρώην παίκτη της ΑΕΚ Μπρούνο Τσιρίλο βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Ο παίκτης που αγωνίζεται στην Ισπανική Λεβάντε θέλει να αποχωρήσει από τον Ισπανικό σύλλογο και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν αρχίσει οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του παίκτη και της διοίκησης του "δικεφάλου" ώστε να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ Φερνάντο Σάντος, έχει εκφραστεί θετικά για τον Τσιρίλο και θεωρεί την απόκτηση του παίκτη ως μία πολύ καλή λύση στα μετόπισθεν της ομάδας. Στο παρελθόν η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε δείξει ενδιαφέρον για τον Ιταλό αμυντικό αλλά το υψηλό κασέ του θεωρήθηκε απαγορευτικό από την διοίκηση του ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

























TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ